05 / 05 / 2024

Kleemann asansör ürünleri

Kleemann asansör ürünleri

Kleemann, engelli insanların önüne çıkan mimari engellere çözüm bulmak için çalışan asansör firmalarının başında geliyor. Firma, koltuk değneği ve tekerlekli sandalye kullananlar ve merdiven çıkmakta zorlanan yaşlı insanlar için pratik çözümler sunuyor.

Kleemann yeni ürünleriyle 2 milyon euroluk satış hedefliyor!

Kleemann Asansör Satış ve Pazarlama Müdürü Stefanos Parizyanos, Yeni ürünümüzün ihracatıyla birlikte bu yıl 2 milyon euro ' luk bir satış rakamını yakalamayı hedefliyoruz dedi...

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Kleemann'dan HomeLifts ile asansör konforu!

Asansör dünyasının lider isimlerinden Kleemann, evlerine asansör konforu taşımak isteyenlere HomeLifts serisi ile en ideal çözümleri sunuyor.

Kleemann'dan panoramik asansör modelleri!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

İş Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. kuruldu!

İş Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti., Bülent İşcanlı tarafından 80 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta kuruldu.

Kleemann'dan yeni MaisonLift asansör tasarımları!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.

Kleemann MaisonLift panoramik asansör sistemi üretiyor!

Asansör üreticisi Kleamann, binalara 'panoramik' çözüm getiriyor. Asansör planlaması yapılmamış binalarda da uygulanabilen bir sistem olan MaisonLift asansör sisteminde asansör modelleri panoramik camdan üretiliyor.

Kleemann ‘panoramik’ asansör üretiyor!

Asansör üreticisi Kleamann, binalara ‘panoramik’ çözüm getiriyor. Asansör planlaması yapılmamış binalarda da uygulanabilen bir sistem olan MaisonLift asansör sisteminde modeller panoramik camdan üretiliyor. İşte ayrıntılar...

Kleemann,Panoramik asansör sistemi tasarladı!

Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek hizmet, kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine canlılık ve yenilik getirdi.

Kleemann asansör sistemlerine yenilik getiriyor!

Dünyaca ünlü asansör markası Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine yenilik getiriyor. Otel, villa, alışveriş merkezi vb. bütün binalara özel çözümler sunan MaisonLift, yolcuların manzarayı görebilmelerini sağlayan panoramik tasarımlar üretiyor.

Paket asansör sistemleri Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nda sergilendi!

Kleemann, Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nda kolay montaj avantajı sağlayan paket asansör sistemlerini, tekerlekli sandalye kullanan, koltuk değneğiyle yürüyebilen, engelli asansörlerini ve şeffaf kapı tasarımlarını sergiledi.

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Esenyurt'ta, Ramazan Sangür Müdürlüğü'nde kuruldu.

Andreas Zapatinas Kleemann'a özel asansör tasarlıyor!

Asansör markası Kleemann, otomobil markaları için yaptığı tasarımlarla dikkat çeken endüstriyel tasarımcı Andreas Zapatinas imzalı asansör modelleri dikkat çekiyor...

Kleemann'dan, Andreas Zapatinas imzalı tasarım asansörü!

Asansör markası Kleemann, otomobil markaları için yaptığı tasarımlarla dikkat çeken endüstriyel tasarımcı Andreas Zapatinas imzalı asansör modelleri dikkat çekiyor. Araştırma -geliştirme süreci 2 yıl sürmüş

Kleemann asansör ürünleri Haberi

Kleemann asansör ürünleri

Hayatın ve gelişen hayat şartlarının bizlere sunduğu birçok güzellik var. Canımız istediğinde bir alışveriş merkezinde dilediğimizce dolaşabiliyor, kafede ya da restoranda yemek yiyebiliyor, sinemaya gidebiliyoruz. Sokaklarda özgürce gezebiliyor, yaşadığımız kentin eğlence olanaklarından sınırsızca yararlanabiliyoruz. Ancak ülkemizde öyle bir kesim var ki bırakın şehrin güzelliklerini yaşamayı, evlerinden dışarı çıkmak bile onlar için işkenceye dönüşüyor. Engelli insanlarımızdan bahsediyoruz. Üstelik sayıları hiç de az değil. 


Ülkemizde 8.5 milyon engelli insan var… 

Engelli insanlar, yaklaşık 8,5 milyon kişi ile nüfusumuzun %12’sini oluşturuyor. Bu rakamın %1.25'i ise bedensel engelli. Engellilerin 3 milyon 800 bini erkek, 4 milyon 700 bini ise kadın. Yüksek katlı binalarda oturan birçok bedensel engelli insanımız, merpenleri inip çıkamadıkları için sosyal hayata karışmakta büyük güçlükler yaşıyor. Aynı şekilde alışveriş merkezlerine ya da kamu...