19 / 05 / 2024

Kmc Agrega Madencilik İnşaat nerede

Kmc Agrega Madencilik İnşaat nerede

Kmc Agrega Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Limited Şirketi Mehmet Celal tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gider, Mustafa Şimşek ve Yusuf Gönül ortaklığında kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Ulus Agrega Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Ulus Agrega Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kmc Agrega Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Agrega Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Limited Şirketi Mehmet Celal tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Örekşele Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunzhao Yang, Xıaozhao Wang, Yue Guoli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Pusti tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Selman Bozkurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Salih Çimen Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arzu Kocaata Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Bayram Kalaycı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi, Halkalı Altınşehir'de kuruldu.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

Kmc Agrega Madencilik İnşaat nerede Haberi

Kmc Agrega Madencilik İnşaat nerede

Kmc Agrega Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Limited Şirketi Mehmet Celal tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu!


Kmc Agrega Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü kum mıcır işletmeciliği ve nakliyesi ile alım-satımını yapmak,     Bunlarla ilgili olarak ocakların açılması, çalıştırılması, kiralanması, kiraya verilmesi ve pazarlamasının yapılması. 2- Kum ve mıcır işleri ile ilgili her türlü ihalelere girilmesi. Ticari maksada uygun menkul ve gayrimenkullerin ihale ve icra satışlarına girmek. 3- Yurt içi ve yurt dışı her türlü nakliye işlerinin yapılması. 4- Yurt içinde ve yurt dışında deniz kara ve hava yolları taşımacılığı için araç kiralamak çalıştırmak ve kiraya vermek. 5- Şirket konusu ile ilgili kara nakil vasıtalarını almak, kiralanması,...