05 / 05 / 2024

Knauf’un 5 günlük yapı şöleni Knauf Arena başladı

Knauf’un 5 günlük yapı şöleni Knauf Arena başladı

Knauf’un CNR Expo’da 10 bin metrekarelik bir alanda düzenlediği Knauf Arena bugün başladı. Açılış törenine Knauf CFO’su Edgar Binnemann ve Knauf Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Knauf’un da katıldıkları Knauf Arena, 7 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

Bankalar muslukları açtı! 1.5 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

1.5 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizinin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte banka banka faiz oranları...

Küresel petrol arzı Ağustos ayında günlük yaklaşık 280 bin varil artış gösterdi!

Açıklanan rakamlara göre, dünyada günlük petrol üretimi Ağustos ayında bir önceki aya göre yaklaşık olarak 280 bin varil artış göstererek, 101,5 milyon varil seviyelerinde gerçekleşti.

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

İŞKUR'dan son dakika açıklaması! Bu kişilere günlük 327 TL para verilecek! Hemen siz de başvurun!

İŞKUR, işbaşı eğitim programları ile işverenlere işgücü ihtiyaçlarına uygun çalışanları ücretsiz olarak bulma fırsatı sunmaktadır. İŞKUR'un işbaşı eğitim programına katılan çalışanlara günlük 327 TL ödeme yapılacak. İşte, İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları başvuru sayfası...

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

Günlük araç kiralama fiyatları yüzde 35 zamlandı! Yolcu360, Avis, Garenta, Enterprise... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala araç kiralamaya talep yüzde 100’den fazla arttı! Talep karşılanamadığı için araç kiralama fiyatları ise yüzde 35 arttı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Küresel petrol talebi 2021'de günlük 5,5 milyon varil artacak!

Küresel petrol talebinin, bu yıl geçen yıla göre günlük yaklaşık 5,5 milyon varil artışla 96 milyon 500 bin varil seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor.

Küresel petrol talebi günlük 5.9 milyon varil artacak!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), küresel petrol talebinin bu yıl geçen yıla göre günlük bazda yaklaşık 5 milyon 900 bin varil artışla 96 milyon 300 bin varil olacağını açıkladı.

Enerji talebi 2040'ta günlük 357,5 milyon varil olacak!

Dünyada 2040'a kadar küresel enerji talebi yıllık ortalama yüzde 1 artışla günlük 357,5 milyon varil petrol eş değerine çıkacak.

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

İnşaat sektörü 100 Günlük İcraat Programı'ndan memnun!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, dün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 Günlük Eylem Planı"nı değerlendirdi...

Knauf’un 5 günlük yapı şöleni Knauf Arena başladı Haberi

Knauf’un 5 günlük yapı şöleni Knauf Arena başladı

Kuru yapı sistemlerinde dünyanın lider kuruluşlarından Knauf’un tek başına düzenlediği Knauf Arena kapılarını açtı. CNR Expo İstanbul’da 10 bin metrekarelik bir alanda 1.200’ü aşkın ürün, 150’den fazla sistem ve 24 farklı dayanım performansının sergileneceğietkinliğin açılışında, Knauf CFO’su Edgar Binnemann ve Knauf Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Knauf da hazır bulundular. Açılış konuşmalarına, Türkiye ve Almanya arasında her geçen gün daha da güçlenen ticari ilişkiler damgasını vurdu. Katılımın ücretsiz olduğu Knauf Arena, 7 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.


Binnemann: “Türkiye’ye inanıyoruz”

Knauf Arena’nın açılış töreninde bir konuşma yapan Knauf CFO’su Edgar Binnemann şunları söyledi: “Dünya kuru yapı sektörünün en köklü şirketlerinden biri olan Knauf, bu yıl 80. yaşını kutluyor. Dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren şirketimiz, Almanya dışında operasyonlarını yürüttüğü uluslararası ağ içinde Türkiye’ye...