17 / 05 / 2024

Ko Gayrimenkul adres

Ko Gayrimenkul adres

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Karademir tarafından kuruldu. 

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu;!

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ismail Koç ve Serdar Koç ortaklığında kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Koçlar Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koç ortaklığında kuruldu.

Dijital dönüşüm gayrimenkulü de yeniden şekillendirecek!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, gayrimenkul sektöründe, işgücü piyasasında, eğitim alanında değişiklikler olacağını belirtti.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 449 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Koçoğlu tarafından kuruldu.

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Koçak tarafından kuruldu.

Ayla Koçak Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Ayla Koçak Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Gıda Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Koçak tarafından kuruldu.

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Caroline Koç gayrimenkul şirketi kurdu!

Caroline Nicole Koç, Özgür Burak Akkol ve Kerem Kaşıtoğlu; Melendiz Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurdu...

Ko Gayrimenkul adres Haberi

Ko Gayrimenkul adres

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Karademir tarafından kuruldu. 

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
Gayrimenkul -Her türlü gayrimenkul , almak, satmak,danışmanlık ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer Gayrimenkul alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Gayrimenkul konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Adnan Kahveci Mah.Cebeci Cad. 13 Apt.No:1 E/50...