15 / 05 / 2024

KOBİS

KOBİS

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından Akıllı Bisikletler İzmitliler tarafından çok sevilen ve yoğun bir şekilde kullanılan uygulama haline geldi. KOBİS mevcut 12 istasyonuna 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu daha ekleniyor

Kocaeli için yeni Akıllı Bisiklet İstasyonları yapılacak!

Hayata geçmesi üzerinden kısa bir süre geçen Akıllı Bisiklet Sistemi’nde, 45 bin 737 kişi Akıllı Bisiklet kullanarak sistemden yararlandı. 3 bin 147 kişi KOBİS üye kartı alırken, 1.918 kişi Kent Kartla Akıllı Bisiklet kullandı.

KOBİS ile ilk haftada 2 bin 850 bisiklet kiralandı!

Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kapsamında kullanılan akıllı bisikletler ilk bir haftada büyük ilgi gördü. İzmit’te 15 noktaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan akıllı bisiklet istasyonlarına ilk günden yoğun ilgi yaşandı.

İzmit'te 15 noktada akıllı bisiklet istasyonuna 120 bisiklet yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kapsamındaki akıllı bisikletleri bugün yola koyuldu. İzmit’te 15 ayrı noktada akıllı bisiklet istasyonuna 120 akıllı bisiklet yerleştirildi.

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sıfır faizli kredi almak isteyenler bu bankanın kapısında kuyruk oluşturuyor!

Türkiye İş Bankası, 2023’te yeni müşterisi olan veya ürün ve hizmet kullanımını aktif hale getiren gerçek kişilere ve KOBİ'lere "Hoş Geldin Kredisi" ile sıfır faizli kredi imkânı veriyor. Bankadan yapılan yazılı açıklamada kredi kampanya 50 bin liraya kadar, 12 ay vadeli, yüzde sıfır faizli kredi im

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

KOBİDER'den Yapı Kayıt Belgesi ödemelerine ek süre talebi!

KOBİDER Genel Başkanı Özgenç, "KOBİDER olarak, Yapı Kayıt Belgesi için başvuru yapılmış ama ödeme yapılamamış borçlar için ek süre uzatımı ve taksitlendirme bekliyoruz" dedi...

KOBİS’E 12 yeni istasyon geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kurulduğundan bugüne dek 35 bin 218 üye sayısına ulaştı. Kocaelililerin yoğun ilgi gösterdiği KOBİS’te mevcut 18 istasyona 12 adet istasyon daha eklenecek.

Osmangazi Köprüsü ekonomiyi canlandırdı!

Ekonomide milyarlarca liralık tasarruf sağlaması beklenen Osmangazi Köprüsü girişimcilerin ve KOBİ’lerin de önünü açtı. Yeni sanayi bölgeleri için yatırım startı verilirken köprü girişlerinde açılan AVM’ler sayesinde birçok kişi iş sahibi oldu.

Süper KOBİ’lere AR-GE desteği verilecek!

TÜGİAD üyeleriyle bir araya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapıcı eleştiri ve önerileriyle örnek olan TÜGİAD’a teşekkür ederek SÜPER KOBİ önerisini de inceleyerek AR-GE desteklerine son halini verdiklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 13 yılda 679 bin toplu konut inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası KOBİ Şurası/ All In Tech Zirvesi'ndeki konuşmasında Türkiye'de 2003 yılından bu yana 279 baraj, 144 tünel, 679 bin toplu konut inşa edildiğini hatırlattı.

KOBİ sayısında yüzde 313 artış yaşandı!

'Türkiye'nin KOBİ Haritası'na göre, ekonominin omurgasını oluşturan KOBİ'lerin sayısı beş yılda % 313 arttı. Araştırmaya göre, sektörden en büyük payı yüzde 8.10 ile yine inşaat alıyor.

Kocaeli Akıllı Bisiklet İstasyonları bakıma alınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından da İzmitliler tarafından çok sevilen Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) ’in Akıllı Bisikletleri bakım ve onarıma alınmaya başlandı.

Kocaeli'de 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından Akıllı Bisikletler İzmitliler tarafından çok sevilen ve yoğun bir şekilde kullanılan uygulama haline geldi. KOBİS mevcut 12 istasyonuna 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu daha ekleniyor

Kocaeli için yeni Akıllı Bisiklet İstasyonları yapılacak!

Hayata geçmesi üzerinden kısa bir süre geçen Akıllı Bisiklet Sistemi’nde, 45 bin 737 kişi Akıllı Bisiklet kullanarak sistemden yararlandı. 3 bin 147 kişi KOBİS üye kartı alırken, 1.918 kişi Kent Kartla Akıllı Bisiklet kullandı.

KOBİS Haberi

KOBİS

Taleple birlikte Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sisteminin (KOBİS) mevcut 12 istasyonuna 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu daha ekleniyor. Akıllı Bisikletler, Yıldız Konutları Sabancı Meslek Lisesi önü, Alikahya Merkez ve Kartepe İstasyon Mahallesi’nde de hizmet verecek. Altyapı çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen 3 yeni istasyonla birlikte Akıllı Bisikletler toplam 15 istasyonla hizmet verecek. 15 istasyonda 151 Akıllı Bisikletle hizmet veren KOBİS’in yaygınlaştırılması için çalışmalar sürdürülüyor.





9 BİN 96 KİŞİ ÜYE OLDU


Bugüne kadar 4 bin 42 kişi KOBİS üye kartıyla, 5 bin 54 kişi de Kent Kart’la olmak üzere toplamda 9 bin 96 kişi KOBİS sistemine üye oldu. Akıllı Bisikletler vatandaşlar tarafından 75 bin 986 kez kullanıldı. Akıllı Bisikletlerle İzmit’in her yerinde bisikletle ulaşan vatandaşlar hem ulaşımlarını sağlıyorlar hem de spor yapma imkanı buluyor....