11 / 05 / 2024

Koç Endüstri Mühendislik adres

Koç Endüstri Mühendislik adres

Koç Endüstri Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi, Mehmet Emin Koç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdem Koçak tarafından kuruldu.

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve İsmail Turan ortaklığında kuruldu.

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Önemli tarafından kuruldu.

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Koşunalp tarafından kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Koçyiğit tarafından kuruldu.

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Enes Öztürk tarafından kuruldu.

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Darf Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darf Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç ve Fatih Koç ortaklığında kuruldu. 

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

Pinocon Endüstri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pinocon Endüstri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Bademoğlu tarafından kuruldu.

Koç Endüstri Mühendislik adres Haberi

Koç Endüstri Mühendislik adres

Koç Endüstri Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi, Mehmet Emin Koç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Koç Endüstri Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi iş konusu; 1-ENDÜSTRİ : Yurt içinde ve yurt dışında her türlü endüstriyel makineleri ve ürünleri aksesuarları, endüstriyel makinelerde kullanılan her türlü ürünün imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlamasını ve ticaretini yapmak.Her türlü endüstriyel makinaların yedek parçaları, aksesuarları ile ilgili servisler kurmak, işletmek.Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.Bilumum elektrikli ve elektronik makine üretimi,...