06 / 05 / 2024

koç finansal hizmetleri

koç finansal hizmetleri

Mutafa Koç, Yapı Kredi'nin gelecek yıl 40-50 şube açarak büyümeye odaklandıklarını açıklarını belirtti...

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Muhabbat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Kripto paralar finansal hizmetleri nasıl etkiliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların finansal hizmetler üzerindeki etkilerine değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abiddin Acar, Alper Boz ve Nalan Vardar Koşun ortaklığında kuruldu.

Garanti Finansal Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Garanti Finansal Kiralama'nın yurtiçinde 1 milyar Türk Lirası tutarına kadar, kira sertifikalarının yurtiçinde tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara  satılmak üzere hamiline olarak çıkarılması, piyasa koşullarına bağlı olarak kira sertifikalarının sabit ve/veya değişken getirili olarak ihraç edil

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Koçyiğit, Burcu Aydın ve Ramazan Sorhun ortaklığında kuruldu.

koç finansal hizmetleri Haberi

koç finansal hizmetleri

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Yapı Kredi CEO'su Faiz Açıkalın, UniCredit CEO'su Fedirico Ghizzoni bankarlın hedeflerini Koç Finansal Hizmetleri'nin 10'ncu yılına ilişkin düzenlenen basın toplantısında paylaştılar.Yapı Kredi'nin gelecek yıl 40-50 şube açarak büyümeye odaklandıklarını açıklayan Mutafa Koç, önlerine çıkacak inorganik büyüme fırsatlarını da değerlendireceklerini söyledi. Koç, Yapı Kredi'nin en güçlü finans kurumundan biri olduğunu...