27 / 04 / 2024

Kripto paralar finansal hizmetleri nasıl etkiliyor?

Kripto paralar finansal hizmetleri nasıl etkiliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların finansal hizmetler üzerindeki etkilerine değindi. İşte Erdem'in o yazısı...



Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların finansal hizmetler üzerindeki etkilerini açıkladı. 

Kripto paralar finansal hizmetleri nasıl etkiliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, yazısına "Günümüzde özellikle finans ve bankacılık sektöründe yer edinmeye başlayan blokzincir teknolojisinin, kullanım alanları ve sağladığı faydalar sayesinde finansal hizmetler için gelecekte çokça tercih edilen bir teknoloji olacağı bilinen bir gerçek" ifadelerini kullnarak başladı.

İşte Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem'in yazısının devamı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön