29 / 07 / 2024

koç grubu eğitim hastanesi ne zaman açılacak

koç grubu eğitim hastanesi ne zaman açılacak

Rahmi Koç, bu yıl sonbaharda hizmete açacakları 250 yataklı Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi'nin ardından Türkiye'de çok az olan, tam teşekküllü bir çocuk hastanesi açacaklarını söyledi

O belediye eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Malatya Kale Belediyesi tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller için gerekli olan koşullar ise belli oldu. Biz de detayları ve başvuru koşullarını sizin için derledik...

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Medicana, eğitim sektörüne giriyor!

Medicana Sağlık Grubu, 2017’yi yüzde 15 büyüme ve 700 milyon TL ciroyla kapatmaya hazırlanıyor. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Yeni eğitim yılma birkaç okulla giriş yapacağız” dedi.

Beyazay Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazay Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Emrah Koşunalp ve Hakan Şeker ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uzmaniş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Mühendislik Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Mühendislik Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi Bülent Karahan ve Ali Kınıkoğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüzde 88'i tamam!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi M Kapısı karşısına yapılan ve tamamlananınca Tıp Fakültesi Hastanesi olarak hizmet verecek olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 88’i tamamlandı.

Düzce Koçyazı'da Özel Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Koç Grubu'na rekabet kurulundan neden izin çıkmadı?

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Akb Eğitim Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akb Eğitim Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Ahmet Koç ve Abdulkerim Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Kalyon Grubu Beykoz'da özel eğitim tesisi imarı istedi!

3. Havalimanı projesi ortaklarından Kalyon Grubu, Beykoz Dereseki Köyü'nde yer alan 81 bin 945 metrekarelik arazi için "Özel Eğitim Tesisi" fonksiyonlu imar planı değişikliği talebinde bulundu.

Kocaeli Deprem Eğitim Merkezi Türkiye’ye örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi depremlerde oluşan koşulları vatandaşlara yaşatıp deprem anında nasıl davranılması gerektiğini öğretmek amacı ile hayata geçirdiği Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi iki bölümden oluşuyor.

M1 Merkez Konya AVM'de halk eğitim kurslarında!

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak 'Selçuklu Halk Eğitim Kuslarımız halen devam ediyor. Her yaştan yetenekli ziyaretçilerimizi meslek kazanma fırsatı veren bu eğitim programına bekliyoruz' dedi.

koç grubu eğitim hastanesi ne zaman açılacak Haberi

koç grubu eğitim hastanesi ne zaman açılacak


Koç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rahmi Koç, bu yıl sonbaharda hizmete açacakları 250 yataklı Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi'nin 220 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi olduğunu belirterek, "İleriki bir tarihte de Türkiye'de çok az olan, tam teşekküllü bir çocuk hastanesi açacağız" dedi.


Rahmi Koç, Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan ve Psikoloji Bölümü'nü birincilikle bitiren Ekin Seçinti, Koç Üniversitesi'nin "20. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni" öncesi basın toplantısı düzenledi.


Toplantıda üniversite çatısı altında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Rahmi Koç, 20. yılda çok yol katettiklerinden bahsederek, Türkiye'nin en saygın üniversitesi haline geldiklerini belirtti.


AB ve TÜBİTAK'tan en çok kaynak alan üniversitelerinden biri olduklarının altını çizen Koç, "Dünyanın en meşhur üniversiteleri bizimle iş birliği yapmak için müracat ediyor. Dünyanın meşhur üniversitelerindeki öğretim üyeleri...