01 / 05 / 2024

M1 Merkez Konya AVM'de halk eğitim kurslarında!

M1 Merkez Konya AVM'de halk eğitim kurslarında!

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak 'Selçuklu Halk Eğitim Kuslarımız halen devam ediyor. Her yaştan yetenekli ziyaretçilerimizi meslek kazanma fırsatı veren bu eğitim programına bekliyoruz' dedi.



M1 Merkez Konya AVM bünyesinde faaliyet gösteren Selçuklu Halk Eğitim kursları kayıtları devam ediyor.Selçuklu Halk Eğitim Merkezi tarafından yönetilen, Halk Oyunları, Step – Aerobic, İngilizce, Almanca, Osmanlıca, Arapça, Kuran-ı Kerim, Diksiyon, Hızlı Okuma, Gitar, Bağlama, Resim, Aile Eğitimi, Tel Kırma, Keçe, Kat’ı Sanatı, Mefruşat,Giyim, El Nakışı, Ahşap Boyama, Takı Tasarımı kursları her yaştan yetenekli Konyalılara meslek kazanma fırsatı veriyor ve hayatına katma değer sağlıyor.Bu kurslar sonunda kursiyerlerin başarıları sertifikayla belgeleniyor.


Başarıya giden yoldaki en büyük destek olan Selçuklu Halk Eğitim Kursları yeni kursiyerleri bekliyor.


M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak;” Bünyemizde faaliyet gösteren Selçuklu Halk Eğitim Kuslarımız halen devam ediyor. Her yaştan yetenekli ziyaretçilerimizi meslek kazanma fırsatı veren bu eğitim programına bekliyoruz. Hayatta en önemli konu; meslek edinmedir. Başarı bununla yakalanır” dedi.



Geri Dön