23 / 07 / 2024

Koç Holdinge CEO Levent Çakıroğlu

Koç Holdinge CEO Levent Çakıroğlu

Koç Holding’de CEO seçilen Levent Çakıroğlu, yurt dışında büyüyeceklerini, Turgay Durak döneminde yapılan 25 milyar liralık yatırımın karşılığını almaya çalışacaklarını, daha çok istihdam yaratacaklarını söyledi.

Koç Holding yeni yatırım projelerine devam edecek!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Turgay Durak’a, uzun yıllardır sağladığı katkılar için teşekkür ederken, yeni CEO Levent Çakıroğlu’na ise ‘yeni yatırım projelerine devam’ mesajı verdi.

Koç Holding Kalamış Marina ihalesinden vazgeçti!

Koç Holding’de CEO seçilen Levent Çakıroğlu, yurt dışında büyüyeceklerini, Turgay Durak döneminde yapılan 25 milyar liralık yatırımın karşılığını almaya çalışacaklarını, daha çok istihdam yaratacaklarını söyledi.

Koç Holding'ten Kalamış Marina ihalesi için son açıklama!

Turgay Durak, 58 yaşında oturduğu Koç Holding CEO’luk koltuğunu geçen 5 yılın ardından 63 yaşında dün bıraktı. Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu oldu..

Koç, Kalamış Marina ihalesinde yer almayacak!

Turgay Durak Koç Holding CEO’luğunu dün düzenlenen genel kurulla Levent Çakıroğlu’na devretti. Turgay Durak, ekonomi basınına verilen yemekte Kalamış Marina ihalesinde yer almayacaklarını da açıkladı.

Koç Holding 2014 yılında 7,6 milyar TL’lik yatırım yaptı!

Koç Holding, 2014’te yaptığı yatırımlarla net kârını 2,7 milyar TL’ye çıkardı. Koç Holding CEO’su Turgay Durak yurtdışında büyümeye yönelik projelere, yeni ürün, Ar-Ge ve teknolojik yatırımlara devam edeceklerini söyledi..

Levent Çakıroğlu Koç Holding'in yeni CEO'su oldu!

Koç Holding CEO olarak görev yapmakta olan Turgay Durak'ın 31 Mart'tan itibaren emekliye ayrılacak olması nedeniyle, söz konusu göreve Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu'nun atanacağını duyurdu.

Koç Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu olacak!

Koç Holding’de direksiyon Turgay Durak’tan Levent Çakıroğlu’na geçiyor. 2008’den bu yana Arçelik Genel Müdürü olarak görev yapan Çakıroğlu, 31 Mart’ta holdingin yeni CEO’su olacak.

Levent Çakıroğlu kimdir?

Levent Çakıroğlu kimdir? Koç Holding CEO'luğu görevini devralan Levent Çakıroğlu, daha önce hangi şirketlerde görevde bulundu? İşte Koç Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu'nun hayatı...

Çeşme'den ev alan ünlülerin sayısı artıyor!

Çeşme, spor, moda, iş ve medya dünyasında birçok ünlü ismin de ikinci adresi oldu. Ünlülerin, fiyatları 1.5 milyon doları bulan evleri dikkat çekiyor. Çeşme'den ev alanların başında Koç Holding CEO'su Turgay Durak geliyor.

Koç Holding, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Sabancı Holding Ceo'su Kurtul, politik istikrarın sağlanması halinde önlerinin açık olduğunu belirtirken, Koç Holding Ceo'su Durak da, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

Koç Holding 2013'ün ilk yarıyılında 1 milyar TL kar elde etti!

Koç Holding, 2013’ün ilk yarısında 1 milyar TL net kâr elde etti. Koç Holding CEO’su Turgay Durak, “Koç Topluluğu olarak kısa vadede risk yönetimi ve tasarruf tedbirlerini uygulamayı sürdürürken, var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi...

Tamer Yörükoğlu : 2013'te otel yatırımları yapmayı planlıyoruz!

Dedeman Hotels & Resorts CEO'sy Tamer Yörükoğlu, 2013 yılında yeni otel yatırımları yapmayı hedeflediklerini söyledi...

Sait Koç:Kentsel Dönüşümde perakende dünyası için fırsatlar var!

Uyum Market Ceo'su Sait Koç, Kentsel dönüşüm projelerine dikkat edilmeli. Bu dönüşümlerde perakende dünyası için fırsatlar var. O dönüşümlere girebilenler kazanır. Biz Uyum'da bunu başardık..

Koç Holdinge CEO Levent Çakıroğlu Haberi

Koç Holdinge CEO Levent Çakıroğlu

Koç Holding’in dün yapılan genel kurul toplantısında, daha önce açıklandığı üzere Levent Çakıroğlu, emekliye ayrılan Turgay Durak’ın yerine yeni CEO olarak atandı. 48 yaşında olan Levent Çakıroğlu, Koç tarihindeki en genç CEO unvanını da aldı. Genel kuruldan bir gün önce halef-selef Çakıroğlu ve Durak ile akşam yemeğinde buluştuk. Akşamın sürprizi ise eski ve yeni CEO’lar birlikte pasta keserken içeriye Rahmi Koç’un girmesi oldu.

İnşallah yeni Arçelik nasip olur 

Durak, CEO’luk dönemini ve Koç Holding’deki 39 yıl 16 günlük iş hayatının bir özetini yapıp anılarını paylaşırken, Çakıroğlu da geleceğe dair planlarını aktardı. ABD’de makina mühendisliği master’ını yaptıktan sonra Türkiye’ye döndüğünde önünde iş seçeneği olarak dayısının bir arkadaşı olan Ahmet Özköseoğlu’nun şirketinin durduğunu kaydeden Durak, “Robert Kolej’den arkadaşım Albert Elhedef de Otosan’daki işinden...