30 / 04 / 2024

Koç İkiz Kuleleri Ankara

Koç İkiz Kuleleri Ankara

Ankara Koç Kuleleri iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Koç Kuleleri Ankara projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor...

Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a sert cevap! 

Togo İkiz Kuleleri ile ilgili açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a,  İş insanı Sinan Aygün'den cevap geldi...

25 milyon TL’lik rüşvet görüntüleri müfettişlerde!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Coşkun Torun'un odasındaki görüntüler ile Aygün'ün sahibi olduğu TOGO İkiz Kuleleri'ndeki görüntüleri alarak inceliyor.

Bülent Arınç'ın ‘parsel parsel' iddiası TOGO'yla mı ilgili?

CHP eski Ankara Milletvekili ve Ankara Ticaret Odası Eski Başkanı Sinan Aygün, 27 Mart 2017 tarihinde Eskişehir Yolu üzerindeki arazisine TOGO İkiz Kuleleri'ni dikme kararı aldı ve inşaat ruhsatı aldı. Peki sonra ne oldu?

Ankara'daki Koç Kuleleri'ne para cezası!

Çankaya Belediye Meclisi'nde kaçak Koç Kuleleri'ne hangi gerekçeyle 13.5 milyon TL'lik ceza indirimi yapıldığı soruldu.

Ankara'daki Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mahkemenin durdurma kararına rağmen Söğütözü Caddesi üzerinde yapımı süren kaçak Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Suç duyurusunda bulunan vatandaş Önder Gökçekaya, Mimarlar Odası Başkanı Karakuş'u davaya müdahil olmaya çağırdı.

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

Folkart Towers 2 Nisan'da maviye bürünecek!

Tarihi Saat Kulesi ve Bayraklı'daki Folkart İkiz Kuleleri, Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle 2 Nisan'da maviye bürünecek. Mavi ışık şöleni 18.30'da başlayacak ve gece yarısına kadar devam edecek..

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Koç Kuleleri yıkılacak mı?

Ankara Çukurambar'da mühürlenmesine rağmen inşaatı devam eden Koç Kuleleri'ne İmar Kanunu'nun 42'nci maddesi gereği 15 milyon TL para cezası verildi. Projede düzeltme yapılmazsa yıkım gerçekleşebilir...

Koç Kuleleri fiyat listesi!

Koç Kuleleri fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. 32 katlı tek blok halinde yükselen Koç Kuleleri projesi toplam 172 ofis ve 64 cadde mağazasından meydana geliyor...

Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri!

Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Söğütözü 'nde yaşama geçirilen Ankara Koç Kuleleri projesi, Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.

Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları!

Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Tasarımında Korucuoğlu Mimarlık imzası bulunan Ankara Koç Kuleleri projesi, Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.

Ankara Koç Kuleleri projesi!

Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara Koç Kuleleri projesi Ankara Söğütözü bölgesinde konumlanıyor. Projede yer alan ofisler metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Koç İkiz Kuleleri Ankara Haberi

Koç İkiz Kuleleri Ankara


Ankara Söğütözü'nde yükselen Koç Kuleleri projesi Oto-Koç arsası üzerinde Koç Grubu ve Akgül İnşaat tarafından inşa ediliyor. Ankara Koç Kuleleri iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Ankara Koç Kuleleri projesi 32 katlı iki kule olarak yükseliyor. Ankara Koç Kuleleri projesinde 86 adet ofis ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. Ankara Koç Kuleleri teslimleri Mayıs 2015 yılında yapılıyor.


Ankara Koç Kuleleri iletişim için 0312 287 47 87 numaralı telefonu arayarak, Ankara Koç Kuleleri projesi hakkında bilgi alabilirsiniz. Ankara Koç Kuleleri'nde ofis alanları 214 - 962 metrekare arasında değişiyor.


Ankara Koç Kuleleri projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor. Ankara Koç Kuleleri projesi 17 bin 780 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Ankara Koç Kuleleri projesini toplam inşaat...