14 / 05 / 2024

koç kuleleri satış ofisi

koç kuleleri satış ofisi

Ankara Koç Kuleleri görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara Koç Kuleleri projesinde ofislerin metrekare fiyatı 5 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında belirlendi...

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Milli Emlak'tan satılık kamu konutları!

Milli Emlak tarafından kamu konutlarının satışa çıkarıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, kamu konutlarının hangi koşullarda satılacağı da belirlendi.

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

Bir ilimizle ilgili flaş bir zam haberi geldi! Hemen markete ya da bakkala koşup satın alın

Enflasyon ve maliyetlerdeki artış nedeniyle ürünlere zam gelmeye devam ediyor. Bir ilimizde de önemli bir ürüne zam haberi geldi.

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

KİKO'da kişisel bakımına özen gösteren kadınlar için indirim günleri! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

İtalyan kozmetik markası KİKO online satışta seçili ürünlerde yüzde 30’a varan indirim kampanyası başlattı. İşte indirimli ürünlerin 9 Eylül 2022 fiyat listesi.

En uygun altın ve pırlanta küpe fiyatları Koçak'ta! Kapış kapış satılıyor! İşte Koçak küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

Koçak altın ve pırlanta küpe fiyatlarında hem internete özel hem de satış mağazalarında  yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Fiyatları görenler kapış kapış alıyor. İşte Koçak altın ve pırlanta küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

2B arazilerin satışı için son gün ne zaman?

Türkiye sınırları içerisinde bulunan ve kadastro işlemi yapılarak orman vasfını yitirdiği belirlenen alanlara 2B araziler deniyor. Bu arazilerin bazı koşullarda satışı mümkün oluyor. Peki, 2B arazilerin satışı için son gün ne zaman? İşte tüm merak edilenler..

Satılık konut fiyatlarında hangi ilçe rekora koşuyor?

Ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı satılık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte konut fiyatlarının rekora koştuğu o iller...

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Koşuyolu Koru'da stokta kalan daireler satışta!

İstanbul Altunizade'de hayata geçirilen ve oturmaya hazır Koşuyolu Koru Evleri'nde kalan daireler satışa çıktı.

koç kuleleri satış ofisi Haberi

koç kuleleri satış ofisi


Koç Kuleleri projesi Ankara Söğütözü bölgesinde inşa ediliyor. Ankara Koç Kuleleri projesi Koç Grubu ve Akgül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Koç Kuleleri görselleri öncesinde projeden bahsedelim.


Ankara Koç Kuleleri projesi 17 bin 780 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Ankara Koç Kuleleri projesinde ofis ve ticari birimler bulunuyor. Koç Kuleleri projesi 86 ofis, 32 mağazadan oluşuyor.


Ankara Koç Kuleleri projesinde ofislerin metrekaresi 5 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Oto-Koç arsası üzerinde inşa edilen Koç Kuleleri projesi Mayıs 2015'te teslim ediliyor.


Ankara Koç Kuleleri projesinde ofislerin büyüklükleri 214 metrekare ile 962 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Koç Kuleleri Ankara projesi 32 katlı 2 kule olarak tasarlandı. Koç Kuleleri projesinin inşaat alanı 100 bin metrekare.




Ankara Koç Kuleleri görselleri



Ankara Koç...