30 / 04 / 2024

koç kuleleri telefon numarası

koç kuleleri telefon numarası

Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Söğütözü 'nde yaşama geçirilen Ankara Koç Kuleleri projesi, Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.

Ankara Koç Kuleleri iletişim!

Ankara Koç Kuleleri iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Koç Kuleleri Ankara projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor...

Vivo markasından cep telefonu alışverişinize 800 TL çek hediye! İşte kampanya koşulları..

Online alışveriş sitesi Hepsiburada üzerinden yapacağınız Vivo amrkasına ait cep telefonu alışverişlerinizde tam 800 TL’lik hediye çeki hediye. İşte kampanya koşulları ve seçili telefon modelleri..

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung markası bünyesinde yer alan Samsung Week indirim ve kampanyalarına devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de telefon değiştirme oldu. Eski telefonunuzu Samsung markasının Galaxy Z Fold4 modeline toplamda 6.500 TL yenileme indirimi sunuyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..

Koşuyolu Excellence Evleri telefon!

İlk 50 konut için Excellence Koşuyolu projesinde dairelerin metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor. Proje Sur Yapı imzası taşıyor...

Bakırköy City Koşuyolu iletişim!

12 kat şeklinde inşa edilen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Bakırköy City Koşuyolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları iletişim!

İstanbul Çevreyolu'na yakın mesafede yer alacak olan projede ön talep süreci devam ediyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları nerede?

İletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlenen projede doğu cephesinin Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Peki Sur Yapı Koşuyolu Konutları nerede?

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı projenin doğu cephesi Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Ankara'daki Koç Kuleleri'ne para cezası!

Çankaya Belediye Meclisi'nde kaçak Koç Kuleleri'ne hangi gerekçeyle 13.5 milyon TL'lik ceza indirimi yapıldığı soruldu.

Ankara'daki Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mahkemenin durdurma kararına rağmen Söğütözü Caddesi üzerinde yapımı süren kaçak Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Suç duyurusunda bulunan vatandaş Önder Gökçekaya, Mimarlar Odası Başkanı Karakuş'u davaya müdahil olmaya çağırdı.

Aydos Country Sancaktepe ödeme koşulu!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede iletişimine göre telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Sancaktepe ödeme koşulu kapsamında banka kredisine uygun olarak daire sahibi olunabiliyor.

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

Elysium Elit Koşuyolu satış ofisi!

Elysium Elit Koşuyolu satış ofisi telefon numarası 0216 651 48 18 olarak belirlendi. Yarın satışa çıkacak olan projede 10 dönüm alan üzerinde, 2 blok halinde inşa ediliyor.

koç kuleleri telefon numarası Haberi

koç kuleleri telefon numarası


Koç Kuleleri projesi Ankara Söğütözü'nde yaşama geçiriliyor. Projenin satışları devam ediyor.


Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Koç Kuleleri projesi 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje kapsamında 172 ofis ve 64 cadde mağaza bulunuyor.


Koç Kuleleri teslim:

Projenin Mayıs 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje Koç Grubu ve  Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 


Ankara Koç Kuleleri nerede, Koç Kuleleri ulaşım:

Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri: Söğütözü Mahallesi, Söğütözü Caddesi No:2 - 06510 Çankaya/ANKARA


Koç Kuleleri Ankara projesi iletişim:

Koç Kuleleri telefon numarası: 0312 287 47 87 

Web: