23 / 07 / 2024

koç Pendik Turizm

koç Pendik Turizm

Geçen hafta 664 milyon dolara Kalamış Yat Limanı'nı alan Koç Holding dümeni yeni limanlara kırdı. Koç, Ülker ailesinden Beta Marina ve Pendik Turizm'i almak için masaya oturdu...

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Koç tarafından kuruldu.

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Koç tarafından kuruldu.

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Vahit Koç tarafından kuruldu.

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Muhammet Koç tarafından kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi  Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Keskin tarafından kuruldu.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 580 bin TL'ye Selin Ültan ve Serap Dal tarafından açıldı. 

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Erbay ve Işık Koç ortaklığında kuruldu.

koç Pendik Turizm Haberi

koç Pendik Turizm

Geçen hafta 664 milyon dolara Kalamış Yat Limanı'nı alan Koç Holding dümeni yeni limanlara kırdı. Koç, Ülker ailesinden Beta Marina ve Pendik Turizm'i almak için masaya oturdu.

Geçen hafta Kalamış Yat Limanı'nı alan Koç Holding, henüz bir hafta olmadan dümeni başka limanlara kırdı. Geçtiğimiz hata 6 firmanın katıldığı ihalede 664 milyon dolarlık teklifiyle Türkiye'nin en büyük yat marinası olan Kalamış'ı alan Koç, şimdi de Ülker ailesinin yat limanlarına göz dikti. Koç Holding'in turizm şirketi Setur, Beta Marina şirketiyle Pendik Turizm firmasının tamamını almak için Ülker ailesiyle masaya oturdu. Yıldız Holding'in kontrolünde bulunan Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamını Setur tarafından devralınması için Rekabet Kurumu'na başvurdu. Yıldız Holding'in iştiraki olan Beta...