01 / 05 / 2024

koç The İstanbul Veliefendi ciro

koç The İstanbul Veliefendi ciro

Sanayici Koç Grubu’na gayrimenkul dopingi… The İstanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Sign of the City Awards 2016'ya başvurular Haziran'da başlayacak!

Türkiye'nin en prestijli 'gayrimenkul yarışması' Sign of the City Awards'ın 2016 jürisi, yarışma sürecini ve koşulları değerlendirmek için ilk toplantısını yaptı. Yarışmaya başvurular haziranda başlayacak.

Zeytinburnu The Veliefendi'de son 110 daire satışta!

ZEYTİNBURNU'nda Koç Holding'e ait arazide YDA Group ve Kuruluş İnşaat'ın yapımım üstlendiği The İstanbul Veliefendi projesinin ikinci etabı satışa çıkarıldı...

Koç Grubu'ndan Veliefendi'de sahibinden satılık daireler!

Sanayici Koç Grubu’na gayrimenkul dopingi. The İstanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Koç Grubu The İstanbul Veliefendi ile cirosunu artırdı!

Sanayici Koç Grubu’na gayrimenkul dopingi… The İstanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Koç Grubu'nun kârını Veliefendi projesi arttırdı!

Sanayici Koç Grubu'na gayrimenkul dopingi..The istanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Koç'tan Veliefendi'de sahibinden satılık daireler!

Sanayici Koç Grubu'na gayrimenkul dopingi... The istanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

War The Robe Londra'da mağaza açacak!

Konfeksiyon işçisi olarak adım attığı iş yaşamında bin 200 kişiyi istihdam eden bir şirkete dönüşen Aster'in sahibi İsmail Koçali, War The Robe markasıyla Londra'da mağaza açtı

Yalçınlar Group Gölmahal ile Sign of the City Awards'ta finale koşuyor!

Yalçınlar Group, Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” yarışmasında, Gölmahal Müstakil Villa Projesi ile “Devam Eden En İyi Müstakil Konut Projesi” kategorisinde üç finalistten birisi oldu.

The House Residence ödeme koşulları!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de inşa edilen ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen The House Residence ödeme koşulları ile ilgili bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. Projede; 155 konut yer alıyor.

Koç, The İstanbul Veliefendi’deki dairelerini satmıyor!

Koç Grubu’nun, arsa sahibi olduğu Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesinde payına düşen daireleri satmayacağı öğrenildi. Firma 468 dairelik projede kendine ait olan 260 daireyi kiralayacak…

The First Residence ödeme koşulları!

The First Residence ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Nisan 2016'da teslimlerin yapılacağı The First Residence Çankaya'da daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor...

The First Çankaya ödeme koşulları!

The First Çankaya ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatla, 60 aya kadar faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor. The First Çankaya fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Çankaya The First ödeme koşulları !

Çankaya The First ödeme koşulları kapsamında konutlar için banka kredili vadelendirme yapılıyor

koç The İstanbul Veliefendi ciro Haberi

koç The İstanbul Veliefendi ciro

YDA Grup'un Kurtuluş İnşaat ile birlikte Zeytinburnu'nda Koç Holding’e ait arazide hayata geçirdiği The İstanbul Veliefendi projesinde Koç Holding'e ait olan anahtar teslimi 110 daire satışa sunuldu. İstanbul’un merkezi yerleşim yerlerinden Veliefendi’de inşa edilen projede YDA’ya ait tüm daireler tükendi. 


FİYAT 1.1 MİLYON TL


Koç Holding’e ait kalan 3+1 ve 4+1 tipteki 110 dairede ise fiyatlar yüzde 1 KDV dahil 1.139.032 TL’den başlıyor. Ticari blokta ise Prof. Dr. Turan Güneş Bulvarı’na cepheli 34 mağaza yer alıyor. Bu mağazalardan Koç Holding’e ait 14 dükkan da bu dönem içerisinde kiracılarıyla buluşmaya devam ediyor.   

Koç Grubu, bu proje sayesinde 2014 ilk yarı bilançosunda karını önemli ölçüde artırmıştı. Koç Holding'in ikinci çeyrek net kârı, Veliefendi gayrimenkul projesi kapsamında elde edilen 299 milyon liralık tek seferlik...