18 / 05 / 2024

koç yapı ve dervişoğlu

koç yapı ve dervişoğlu

Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat bugüne kadar sektöre birlikte 50 milyon dolar yatırım yaptı. Koç Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç Tercihimiz her zaman lüks konuttan yana olacak dedi

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

Üniversite öğrencilerine müjde! SSYV Vakfı karşılıksız 4 bin 950 TL verecek! İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı 2022-2023 eğitim öğretim dönemi karşılıksız burs başvuruları başladı. Öğrencilere toplam 4 bin 950 TL ödenecek. Peki, SSYV burs başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Aral tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Maltepe, Merkez Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Koçoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenler, Birlik Mahallesi, 849.Sokak'ta kuruldu.

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Sevim Çelik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oktay Kaya tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Demir, Fatih Burt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Aslan Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil oturma koşulu ve iade işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de aylık taksitler 341,03 TL'den başlıyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent oturma koşulu ve iade işlemleri...

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Topaloğlu, Erkan Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

N Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

N Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi, Yavuz Yalınkılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Nish İstanbul Rezidans'ta kuruldu.

Koç Yapı, Bağdat Caddesi'nde 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Koç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç, kısa vadede Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme 100 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı.

Onurlu Yapı ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlu Yapı ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de Rıza Onurlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

koç yapı ve dervişoğlu Haberi

koç yapı ve dervişoğlu

İKİ yakın arkadaş olan Koç Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç ve Dervişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürkün 1996 yılında firmalarını bir araya getirerek kurduğu ortak girişim Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat, birlikte 50 milyon dolarlık yatırıma imza atarken, 2012 yılına doğru faaliyetlerini hızlandırdı. İstanbulun merkezi bölgelerine odaklanan ve bugüne kadar birlikte Şengüller Plaza, Korupark Konakları ve Magic Town Konutlarını inşa eden Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat, şu anda Bağdat Caddesinde Altıner Residence projesini hayata geçiriyor. 2012 planları arasında ise, yine Bağdat Caddesi ve çevresinde gerçekleştirecekleri iki proje yer alıyor.

Lüks projeler yapacak

Geçmişe dayalı uzun dostlukları ile iki firmayı 1996 yılında bir araya getirerek, lüks konut projelerine imza atma hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Hamit Cenk Koç, şunları...