29 / 04 / 2024

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.



Rektörlük tarafından yapılan açıklamada, ilanlara başvuracak adayların belirli koşul ve şartları karşılamaları gerektiği belirtildi. Adayların özellikle ilgili alanlarda lisansüstü eğitim almış olmaları, yayın yapmış olmaları ve yüksek lisans derslerinde görev almış olmaları gibi kriterler aranacak. Bu yeni alımla birlikte kurum öğretim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Öğretim üyesi alım çalışmaları başladı

Bugün İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğü, yeni bir bilgi paylaşımı yaparak öğretim üyesi alım ilanları yayınladı. Bu ilanlarla birlikte üniversite, akademik kadrosuna profesörler dahil olmak üzere yeni üyeler eklemeyi planlıyor. İlanlarda belirtilen koşul ve şartları sağlayan tüm adaylar başvuru yapabilirler.

 İzmir Ekonomi Üniversitesi, öğretim üyesi alımları için yayınladığı ilanlarda son başvuru tarihinin 28 Mart 2023 olduğunu belirtti. Bu tarihler arasında ilgili koşulları taşıyan tüm adaylar, ilanlara başvuruda bulunabilecekler. Başvurular, kurumun resmî web sayfası üzerinden istenen belgelerin tamamlanmasıyla birlikte kolayca yapılabilecek.

Adaylar, ilanlarda belirtilen niteliklerin yanı sıra, özgeçmiş ve diğer belgelerle başvurularını destekleyebilirler. Sonuçlar, başvuru tarihinden sonra açıklanacak ve online sistem üzerinden takip edilebilecek ve kolay bir şekilde öğrenilebilecektir.


Geri Dön