28 / 04 / 2024

İŞKUR, en az ilkokul mezunları için 34.529 beden işçisi pozisyonunda alım yapıyor!

İŞKUR, en az ilkokul mezunları için 34.529 beden işçisi pozisyonunda alım yapıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), en az ilkokul mezuniyet şartıyla 34.529 beden işçisi pozisyonu için alım yapacağını duyurdu. Başvuru koşulları ve alım ile ilgili diğer bilgiler yayımlanan ilanda belirtildi. İşte İŞKUR'dan yapılan son personel alım detayları haberin devamında...



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), istihdam olanaklarını genişleterek, 34.529 yeni personel alımı için duyurularını sürdürüyor. Hem kamuda hem de özel sektörde farklı pozisyonlarda gerçekleştirilecek bu alımlar, ilkokul mezunlarına da kapılarını açıyor. İŞKUR'un online platformundan paylaştığı başvuru şartları ve detaylı bilgiler, ilgili kişiler için sunulmuştur. İlgilenenler için, İŞKUR'un personel alım duyurularını incelemekte fayda var.

İŞKUR beden işçisi başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Beden İşçisi pozisyonları için iş başvurusu yapmak isteyenler, öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx web adresini kullanmalıdır. Açılan sayfada "Meslek" kısmına "Beden İşçisi" bilgisini girerek arama yapabilirler. Sayfada beden işçisi pozisyonları için yayınlanan ilanları görebilirsiniz. İlan detaylarına tıklayarak E-Devlet şifrenizle giriş yaparak başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR beden işçisi başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR tarafından yayınlanan beden işçisi pozisyonunda çalışmak için belirli şartların taşınması esastır. Beden işçisi başvuru şartları şu şekilde belirlenmiştir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

  • Eğitim durumunun en az ilköğretim düzeyinde olması

  • 18 ile 45 yaş aralığında olmak

  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek durumda olmak

  • Bazı firmaların taleplerine göre B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

İŞKUR, en az ilkokul mezunları için 34.529 beden işçisi pozisyonunda alım yapıyor!

Beden işçisi nedir?

Beden işçisi,  fiziksel gücüyle yük taşıma, yükseltme, düzenleme, kürek atma, kazı yapma gibi temel işlemleri gerçekleştiren ve bu faaliyetlerde basit el aletlerini kullanabilen kişilerdir. Beden işçileri, belirli bir ücret karşılığında görev almaktadır.

Beden işçisi maaşı ne kadar?

İŞKUR tarafından yayınlanan beden işçisi pozisyonu için maaş hakkında herhangi bir bilgi verilmemiştir. Bu maaşlar aynı zamanda beden işçiliğinin görev aldığı departmana göre de farklılık gösterir. Aynı zamanda kişinin çalıştığı özel firmanın koşullarına göre de değişir. Genelde beden işçisi temizlik alanında görev alır ve firmanın ya da kamunun belirlediği maaşta çalışır. 

İŞKUR duyurdu: KPSS şartsız, en az ilkokul mezunu olan 2.178 temizlik görevlisi işe alınıyor!

İŞKUR resmen duyurdu! 64 bin personel alınacak! En az ilkokul mezunu! Başvuru tarihi açıklandı! Hemen başvurun!

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...


Geri Dön