27 / 04 / 2024

İŞKUR duyurdu: KPSS şartsız, en az ilkokul mezunu olan 2.178 temizlik görevlisi işe alınıyor!

İŞKUR duyurdu: KPSS şartsız, en az ilkokul mezunu olan 2.178 temizlik görevlisi işe alınıyor!

Türkiye'de yüzbinlerce kişinin iş aramak için başvurduğu Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)'dan yeni iş ilanları geliyor. Bu kapsamda, İŞKUR'da 2.178 temizlik görevlisi alınacağı ilan edildi. İşte detaylar...



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş arayanlara her ay olduğu gibi bu da önemli fırsatlar sağlıyor. Eylül ayında da aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı binlerce ilde yapılacak personel alımlarında en az ilkokul mezunu olma koşulu aranıyor.

İŞKUR üzerinden alınan iş ilanları KPSS'siz, sınavsız hemen online yapılabiliyor. 

Yeni yayımlanan iş ilanı ile eylül ayında temizlik personeli alımlarının devam ettiği dikkat çekti. Ülke genelinde iş arayanlar için beklenen müjde geldi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak olan bu istihdam hamlesi, Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlar için yeni iş fırsatları sağlıyor. Toplamda 2.178 temizlik görevlisi pozisyonu için açılan ilanlar, iş arayanların başvurularını bekliyor.

İŞKUR Eylül ayında temizlik görevlisi kadrolarına 2.178 kişilik alım yapacak. "https://esube.iskur.gov.tr/" sitesi üzerinden başvuru koşullarına bakabilirsiniz. İŞKUR tarafından paylaşılan ilanlardaki şartlar farklılık gösterebiliyor. İŞKUR duyurdu en az ilkokul mezunu olan işe alınıyor! 2.178 temizlik görevlisi KPSS şartsız alınacak!

İŞKUR PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Takvim'de yer alan detaylara göre, İŞKUR'un sağladığı hizmetlerden faydalanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekiyor.

İŞKUR'dan iş aramanın ilk adımı kayıt olmak. Kurum hizmetlerinden faydalanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak ya da şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunlu oluyor.

Başarılı bir eşleştirme için hem iş arayan hem de açık iş kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması şartı yer alıyor.

Gerek Kurum personeli aracılığı gerekse internet üzerinden kayıt yaptıracak adayların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak gerekli alanlara uygun yerleştirmeleri oldukça önemli.

Bu sebeple, iletişim, eğitim, kişisel, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme girmeniz gerekiyor. Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmıyor.

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

Yurttaştan Meclis'e kira artışı yapan ev sahibi için enteresan talep!

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

 


Geri Dön