03 / 05 / 2024

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası yaptığı son dakika açıklamasında yeni kampanyasını da duyurdu. Söz konusu kampanya için son 8 gün, kaçırmayın...



En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, başlatmış olduğu yeni kampanyasını da duyurdu. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu kapsamda yüzleri güldüren kampanyaya katılım sağlayan Ziraat Bankası kart sahiplerinin hesaplarına hemen tam 2 bin 500 TL yatırılacak. 

Peki Zirat Bankası'nın yeni kampanyasının detayları ne? İşte Ziraat Bankası'nın o son dakika kampanyası...

Karar'da yer alan habere göre, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, müşterilerine özel kampanyalar için düğmeye bastı. Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu kapsamda bankkart sahiplerinin merakla beklediği müjdeyi veren banka, kart sahiplerinin yapacağı alışverişlere ek olarak tam tamına 2 bin 500 lira hediye edecek.

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

ZİRAAT BANKASI 2.500 TL VERECEK

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ziraat Bankası, Eylül ayında tatile gidecek olan müşterilerine resmen müjde verdi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Ziraat Bankası yaptığı açıklamada Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle TatilBudur'dan tek bir defada yapılacak olan 12 bin 500 Türk Lirası ile 19 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin veya taksitli alışverişe bin Türk Lira Bankkart lira, 20 bin Türk Lirası ile 27 bin 499 Türk Lirası arasındaki peşin veya taksitli şekilde yapılacak olan taksitli alışverişe 1.750 Türk Lirası Bankkart lira, 27 bin 500 Türk Lirası ve bu tutarın ve üzerindeki peşin veya taksitli alışverişlere de 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart lira verileceği açıklandı. Konu ile ilgili olarak verilen detayara göre, Ziraat Bankası'nın başlatmış olduğu söz konusu bu kampanya için son tarih de 30 Eylül 2023 şeklinde belirlendi.

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRİM?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre yüzleri güldüren bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlar Ziraat Banksı'nın Bankkart Mobil uygulaması, bankkartcomtr internet adresi üzerinden veya kısa mesaj ile katılabilecek. Söz konusu kampanyaya kısa mesaj ile katılım sağlamak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası'na kayıtlı olan cep telefonu numarasından TATILBUDUR yazıp 4757'ye kısa mesaj atabilecek.

Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların asıl kart sahibi tarafından başvuru yapmaları gerekli. Yine verilen detaylara göre, söz konusu kampanya kapsamında Bankkart Lira kazanmak için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından gerçekleştirilmesi gerekiyor. 

Prof. Dr. Naci Görür 'Yılda 1 santimetre kayıyor' dedi ve uyardı: O fay stres biriktiriyor! 

Yüksek kiralardan kaçan vatandaşlar bu illere göç ediyor! İşte kira fiyatlarının düşük olduğu iller!

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!


Geri Dön