06 / 05 / 2024

kocaeli 2014 yatırımları

kocaeli 2014 yatırımları

Son iki yıldır bölgeyi de etkisi altına alan kuraklık ile birlikte suyun önemi daha da ön plana çıktı. İSU Genel Müdürlüğü son 10 yıldır yaptığı yatırımlarla içmesuyu kaynaklarını artırdığı gibi kayıp kaçak oranını da yüzde 30 seviyesine geriletti.

İzmit'in ulaşım sorunu meclise taşındı!

Lütfü Türkkan “Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’in en büyük sorunlarından biri ulaşımdır. İzmit’te insanlar bir yerden bir yere gitmekte büyük sıkıntı çekmektedirler. İzmit’te toplu taşımanın kalitesiz, sistemsiz ve pahalı olduğu aşikardır" dedi

İbrahim Karaosmanoğlu: Yabancı yatırımı önemsiyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Weidmann Fabrikası’nı ziyaret ederek fabrika yönetimi ve işçilerle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu Yabancı yatırımların Kocaeli için kazanç olduğunu söyledi...

Kocaeli Bahçecik caddelerinde asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelindeki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Bahçecik mevkiindeki Gazanfer Bilge ve Mimar Sinan caddelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

İSU 6 ilçede 7 depo inşa etti!

İzmit Akarca’da 2000 m3, Gölcük Ulaşlı’da 1000 m3 ve Hamidiye’de 100 m3, Kandıra Babadağ da 1000 m3, Başiskele Yuvacık’ta 1000 m3, Gebze Tavşanlı da 500 m3 ve Kartepe İfraziye’de 100 m3 kapasiteli depo inşa edildi

Sefa Sirmen hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi!

İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen önceki akşam Kocaeli Kandıralılar Derneği'nin misafiri olarak Otel Asya'da düzenlenen toplantıda projelerini anlattı. Sirmen proje tanıtımının adeta bir provasını yaptı...

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Kocaeli Arap yatırımcıların gözdesi haline geldi!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, yapılan yatırımlar ile Kocaeli’nin Arap yatırımcılarının gözdesi haline geldiğini söyledi.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük yatırımlarını inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yapımı devam eden yatırımları Ve çalışmaları gezdi.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Kocaeli'de yatırımlar devam edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada “Kentin dönüşümünü muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Sizlerin verdiği bilgiler sayesinde yatırımlarımıza yön veriyoruz” dedi.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Kocaeli'deki yatırımlar ne durumda? Başbakan açıkladı...

Kocaeli'de konuşan Başbakan Davutoğlu, kentteki yatırımlarla ilgili konuştu. Bilişim Vadisi'nin üstyapı faaliyetlerine Nisan'da başlanacağını söyleyen Davutoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve YHT çalışmalarına da dikkat çekti.

kocaeli 2014 yatırımları Haberi

kocaeli 2014 yatırımları


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, içmesuyu şebekesindeki fiziki kayıp kaçakları azaltmak için akustik yer mikrofonu cihazları ile tarama yapıyor. İl genelinde gece 24:00 den sonra yapılan taramalarda son 8 ayda toplam 283 litre/sn olmak üzere günlük 24,5 bin m3 gibi önemli oranda kayıp su tespit edildi.



GECE 24’DEN SABAHA KADAR ÇALIŞMA


Son iki yıldır bölgemizi de etkisi altına alan kuraklık ile birlikte suyun önemi daha da ön plana çıktı. İSU Genel Müdürlüğü son 10 yıldır yaptığı yatırımlarla içmesuyu kaynaklarını artırdığı gibi kayıp kaçak oranını da yüzde 30 seviyesine geriletti. İçmesuyundaki kayıp kaçak oranını dünya standartlarına indirmek için çalışmalarını sürdüren Kurum, içmesuyu şebekesindeki fiziki kaçaklar için trafik ve gürültünün az olduğu gece 24:00 den sonra yer altı tarama çalışmaları...