02 / 05 / 2024

kocaeli açılış

kocaeli açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Nisan Cumartesi günü 6. Açılış Bayramı kapsamında Kocaeli Bilim Merkezi’nin de aralarında yer aldığı 195 yeni eserin açılışını yapmak için Kocaeli'ye geliyor.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

Darıca'daki zeytinlik alan imara açılıyor!

Kocaeli’nin zeytini ile meşhur Darıca ilçesinde, belediye meclisinin kararının ardından, zeytinlik alanlar imara açılıyor.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

İşte Kocaeli'de açılışı yapılan 151 dev proje!

Kocaeli’de hayata geçirildiği iddia edilen 151 proje ve çalışmanın açılışı önceki gün gerçekleştirildi. Projelerin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'ye geldi. İşte Kocaeli'de açılışı yapılan 151 dev proje...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan vatandaşları selamladı.

Kocaeli Dubai Port Limanı'nın açılışı Cuma günü yapılacak!

Kocaeli’ndeki Dubai Port Limanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacak. Cuma günü açılışı yapılacak olan liman için bugüne kadar 600 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı.

Kocaeli Özel Marka Diş Sağlığı Merkezi 23 Ocak'ta açılıyor!

Diş sağlığına uzun yıllarını vermiş, konusunda uzman 6 hekimin bir araya gelerek kurduğu Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 23 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te açılıyor.

41 Burda AVM perşembe günü açılıyor!

2013 yılında yapımına başlanan Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezi 41 Burda, kapılarını Perşembe günü halka açıyor. Bu özel gün dolayısıyla iki ayrı açılış töreni düzenlenecek. Vatandaşlar saat 14.00’ten sonra merkezi ziyaret edebilecek.

kocaeli açılış Haberi

kocaeli açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Nisan Cumartesi günü 6. Açılış Bayramı kapsamında Kocaeli Bilim Merkezi’nin de aralarında yer aldığı 195 yeni eserin açılışını yapmak için Kocaeli'ye geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, kamu kurumları ile ilçe belediyelerinin yapımını tamamladığı hizmetlerden oluşan 195 eserin açılışı için saat 16.30’da Sekapark’taki Bilim Merkezi’nde bir tören düzenlenecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve il protokolünün katılacağı törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Merkezi ile Kocaeli Film Platosu’nu inceleyecek.



6. AÇILIŞ BAYRAMI


6. Açılış Bayramı kapsamında...