05 / 05 / 2024

Kocaeli Özel Marka Diş Sağlığı Merkezi 23 Ocak'ta açılıyor!

Kocaeli Özel Marka Diş Sağlığı Merkezi 23 Ocak'ta açılıyor!

Diş sağlığına uzun yıllarını vermiş, konusunda uzman 6 hekimin bir araya gelerek kurduğu Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 23 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te açılıyor.



Yahya Kaptan Akasyalar Caddesi No: 24’te(Arasta Park AVM yanı) bulunan Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 23 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te görkemli açılış ile hizmete açılıyor.


Diş sağlığına uzun yıllarını vermiş, konusunda uzman 6 hekimin bir araya gelerek kurduğu Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 23 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te Yahya Kaptan

Akasyalar Caddesi No: 24’te(Arasta Park AVM yanı) bulunan bin metrekarelik yeni binasında hizmete girecek. Kocaeli’de ilk ve tek A tipi hizmet verecek olan ve “Ailenizin diş hekimiyiz” sloganıyla yola çıkan Marka, her yaş grubundan hastaya hizmet verecek, diş fobisini de ortadan kaldıracak.


“A TİPİ” MERKEZ

Kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen MARKA Diş kurucularından Dr. Dt. Semih Taşveren, “Bilindiği gibi, 3 Şubat 2015’te Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik gereği ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan özel sağlık kuruluşları A ve B tipi olarak sınıflandırıldı. Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de “A tipi” ağız ve diş sağlığı merkezlerden biri. A tipi merkezler, modern ve çağdaş fiziki koşullarda, uzman personelle hizmet veren merkezler olarak biliniyor. Bizde bu hizmet anlayışı ile Kocaeli’de ağız ve diş sağlığında a tipi merkez anlayışında ilk merkezi açtık.


KALİTELİ VE UYGUN FİYAT

Teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilen, gelişmiş materyal ve üretim kalitesiyle garantili sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen A tipi ağız diş sağlığı merkezleri, ülkemizde önemli bir boşluğu dolduracak. Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de Kocaeli’de güçlü bir yapıyla halkın karşısına çıkarak, sağlık hizmetini kaliteli ve uygun fiyata sunmayı amaçlıyoruz.Ülkemiz sağlık turizmi sektöründe dünyanın

üçüncü ülkesi konumunda. Ağız ve diş sağlığı konusunda da sayılı ülkeler arasında yer alıyoruz.


DÜNYA MARKASI OLACAĞIZ

Türkiye sağlık alanında dünyada liderliğe oynarken, Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de bunun bir parçası olmak amacıyla yola çıktı. Hedef; sadece ulusal değil, dünya markası olabilmek. Marka Diş bu hedefe kilitlenen, diş sağlığına yıllarını vermiş, konularında uzman 6 hekimin bir araya gelmesiyle kuruldu. Lokasyon olarak Yahya Kaptan Mahallesi’nin seçilmesinin nedeni ise; Hem merkezi bir yer olması, hem hastaların kolayca ulaşım sağlayabilmesi, hem de otopark sorunu olmaması” ifadelerine yer verdi.


MODERN BİR MERKEZ

Son olarak Taşveren, “Merkezimizde modern bir ameliyathaneden hasta müşahade birimine, çocuk kliniğinden çocuk oyun alanlarına, gelişmiş radyoloji görüntüleme biriminden dinlenme alanlarına kadar her şey düşünüldü. Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’mizde konusunda uzman 10 doktor ve 1 anestezi uzmanı görev yapacak. Merkezde ayrıca 20 yardımcı personel çalışacak.


DİŞ FOBİSİ ORTADAN KALKACAK

‘Ailenizin diş hekimiyiz’ sloganıyla yola çıkarak Marka’da, sıfır yaştan geriatri hastalarına kadar bütün yaş gruplarının tedavisini yaapcağız. Engelleri kaldırmak için de harekete geçti. Neredeyse imkansız olarak bilinen engellilerin diş tedavileri bundan böyle Marka’nın uzman kadrosu gözetiminde, sedasyon veya genel anesteziyle yapılabilecek. Marka’nın hedeflerinden biri de diş fobisini ortadan kaldırmak” dedi.



Geri Dön