01 / 05 / 2024

kocaeli Ahmet Pembegüllü Caddesi

kocaeli Ahmet Pembegüllü Caddesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir ulaşımında alternatif güzergâhlar oluşturarak kent genelinde trafik yoğunluğuna çözümler üretiyor. Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde yapılan çalışmayla yolu genişletirken, kaldırımları da tamamen yeniliyor.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Ofislerde yeni dönem! Akıllı teknolojiler kullanılacak!

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, çalışan sağlığının korunması için ofise dönüşte pek çok sürecin yeniden tanımlanacağını anlattı. Ofislerde çalışanların iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli akıllı teknolojiler kullanılacak.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 5 yıllığına 13.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde bulunan 63 bin 189 metrekare deponun 6 bin 500 metrekarelik depolama alanı 5 seneliğine 5 senede 13 milyon 500 bin TL'ye kiraya verildi. 

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu!

Merkez Bankası'nın 25 Temmuz'da politika faizinde yaptığı indirim ve diğer bankaların gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrasında Kocaeli'de emlak piyasası hareketlendi. İşte Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu...

Kocaeli Derince'de 4.6 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi üzerinde bulunan iş yerini 10 yıllığına 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya veriyor.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Define avcıları 670 yıllık camiyi kullanılamaz hale getirdi! 

Kocaeli'de define avcılarının tahribatı sonucu, 670 yıllık cami kullanılamaz hale geldi.

Kocaeli'de 6.6 milyon TL'ye kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediye Başkanlığı, Derince'de yer alan iş yerini yıllık 6 milyon 600 bin TL bedelle kiraya verecek.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

kocaeli Ahmet Pembegüllü Caddesi Haberi

kocaeli Ahmet Pembegüllü Caddesi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir ulaşımında alternatif güzergâhlar oluşturarak kent genelinde trafik yoğunluğuna çözümler üretiyor. Yapılan çalışmalarla mevcut caddeler de yenilenerek kullanıma sunuluyor. Büyükşehir Belediyesi, Gebze Tatlıkuyu Vadisi’nin girişinde yer alan Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde yapılan çalışmayla yolu genişletirken, kaldırımları da tamamen yeniliyor.




GÖRME ENGELLİLERE YOL


Altyapı çalışmaları tamamlanan caddede kaldırım ve aydınlatma işleri tamamlanma aşamasına geldi. Kaldırımların tamamına görme engelli vatandaşlar için kabartmalı yol yapıldı. Ahmet Pembegüllü Caddesi, Gebze Terminali’nden başlayarak TÜBİTAK arazisi boyunca uzanan yeni Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanıyor. Cadde, Talıkuyu Mahallesi’ni çevreleyerek kuzeyde Tatlıkuyu köprüsünün bulunduğu Körfez Caddesi’yle birleşiyor. Bu iki cadde Gebze Terminali’ne şehir merkezinden kısa zamanda ulaşmak için de kullanılabiliyor.


14 BİN TON ASFALT


Toplam uzunluğu 2 bin 850 metre olan cadde yapılacak çalışmayla 2x2 şerit olarak düzenlendi. Yol...