29 / 08 / 2024

kocaeli Alikahya Arena

kocaeli Alikahya Arena

Alikahya Arena Stadyumu'nun temel atma töreni, bugün saat 16.30'da gerçekleştirilecek. Temel atma töreninde Kocaeli Birlik Sportif A.Ş. kurucu üyeleri arsında yer alan Kocaeli eski valisi Ercan Topaca da yer alacak.

Kocaeli'de 12 kişinin 111 bin TL'lik imar borcu silindi!

Kocaeli'nin Alikahya bölgesinde yaşayan ve imarışı uygulamasından yararlanan 12 vatandaşın toplam 111 bin 715 TL’lik imar borcu silindi.

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli İshahçılar’a Güreş Arena yapılacak!

Kocaeli Yerel Kültür Platformu üyeleri, İshakçılar’a kazandırdığı spor kompleksi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Kocaeli Arena inşaatında son durum!

Yapım çalışmalarında yüzde 70 seviyesine gelinen Kocaeli Arena’nın haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindekiler, 33 bin kişilik stadyuma gelerek inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Kocaeli Arena Stadı 2016 Haziran'da tamamlanacak!

İzmit Alikahya bölgesinde inşaatı hızla devam eden 33 bin kişilik stadyum iyiden iyiye belirginleşmeye başladı. TOKİ, 2017 yılında teslim edeceğini açıkladığı stadı Haziran 2016’da teslim etmek için yoğun bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyor.

Mehmet Ergün Turan yeni Kocaeli Stadı'nı inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik stat inşaatında incelemelerde bulunan Turan, yetkililerden bilgi aldı.

kocaeli Alikahya Arena Haberi

kocaeli Alikahya Arena

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığımın ortaklaşa yaptırdığı Alikahya Arena Stadı'nda bugün temel atma töreni düzenlenecek. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağlayan Kılıç, Bilim ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık katılacak. Saat 16.30'da başlayacak olan temel atma töreninde Kocaeli Birlik Sportif A.Ş. kurucu üyeleri arsında yer alan Kocaeli eski valisi Ercan Topaca da yer alacak. 


Bizim...