27 / 04 / 2024

kocaeli Alizepark City

kocaeli Alizepark City

Yuvacık'da doğayla iç içe olan, mimarisiyle kendisine hayran bırakan Alizepark City'nin temelleri 2 ay önce atıldı. Bir tarafı doğayı, bir tarafı ise denizi gören daireler, oldukça uygun ödeme koşullarıyla Kocaelililer'i bekliyor.

Harmony City'de 60 ay vade fırsatı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Harmony City projesinden 60 ay vade ile konut sahibi olunabiliyor. Harmony City projesinin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli kentsel tasarımı Golden City Awards'dan ödül aldı!

Kocaeli Büyükşehir'e "En İyi Akıllı Kent Teknolojisi" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olan Golden City Awards'dan ödül aldı.

Alize Park City'nin sosyal tesislerinde solar enerjisi kullanılacak!

Alize Park City, Kocaeli'de bir ilki gerçekleştirerek sosyal tesislerinde solar enerji kullanımını hayata geçirmeye karar vermiş. Böylece tesisin bütün enerji ihtiyacı ekstra bir harcama gerektirmeden çözüme kavuşmuş olacak

Kocaeli May City fiyat!

Kocaeli May City fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri yer alıyor.

Alizepark City 2015 sonunda tamamlanacak!

Yuvacık'da doğayla iç içe olan, mimarisiyle kendisine hayran bırakan Alizepark City'nin temelleri 2 ay önce atıldı. Bir tarafı doğayı, bir tarafı ise denizi gören daireler, oldukça uygun ödeme koşullarıyla Kocaelililer'i bekliyor.

Bosphorus City'de 8 bin 399 TL peşinatla! 167 bin 975 TL'ye!

Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen Bosphorus City'de fiyatlar 167 bin 975 TL'den başlıyor

Dünya devleri 'City Scape Dubai'de buluştu!

2009 City Scape Dubai'ye katılan Kabataş Martı projesi, dünya devleri ile yarışıyor. 

Mimar Hakan Kıran 'martı' projesiyle City Scape'te!

Mimar Hakan Kıran tarafından hazırlanan 'Martı', İstanbul'dan önce Dubai Emlak ve İnşaat sektörünün en önemli etkinliği olan City Scape'e katıldı

City's'in 'sır ortağı' İstanbul'u AVM'yle donatacak

Dünya genelinde 50 AVM'nin yatırımcısı olan ama adı sır gibi saklanan yabancı ortak City's'e kardeş getirecek

Spor City'de 88 bin TL'ye 2+1!

Spor yazarlarını ev sahibi yapmak amacıyla hayata geçirilen Spor City'de fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor

Beyaz City Residence'ta 135 bin TL'ye!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Beyaz City'de konut fiyatları 135 bin TL'den başlıyor

kocaeli Alizepark City Haberi

kocaeli Alizepark City


Kocaeli'nin önde gelen firmalarından Keleş İnşaat, 2 yılda tamamladığı Alizepark adlı konut projesinin ardından şimdi de Alizepark City projesi için düğmeye bastı. Yuvacık'da doğayla iç içe olan, mimarisiyle kendisine hayran bırakan Alizepark City'nin temelleri 2 ay önce atıldı. Bir tarafı doğayı, bir tarafı ise denizi gören daireler, oldukça uygun ödeme koşullarıyla Kocaelililer'i bekliyor. 2015 yılının sonunda tamamlanacak olan Alizepark City'nin Kocaeli'de ilk olan bir özelliği de var. Tesislerin bütün elektrik ihtiyacı doğa dostu SOLAR panellerle güneş enerjisinden karşılanacak 



Kocaeli...