29 / 04 / 2024

kocaeli Anadolum İnşaat

kocaeli Anadolum İnşaat

Anadolum İnşaat adlı şirket, Kocaeli’de konkordato başvurusu yaptı. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Anadolum İnşaat Anonim Şirketi hakkında 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi.

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Anadolum İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anadolum İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Anadolum İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Deprem riskine karşı tüm yapılar muayene edilmeli!

Uzmanlar Türkiye'nin yapı stoku güvensizliği konusunda uyarılarda bulunuyor. İstanbul Üniversitesi tarafından açıklanan rapora göre binaların muayenesi şart. Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Akpınar ise “Acilen binaların güçlendirilmesi lazım” dedi. 

Anadolum İnşaat konkordato ilan etti!

Anadolum İnşaat adlı şirket, Kocaeli’de konkordato başvurusu yaptı. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Anadolum İnşaat Anonim Şirketi hakkında 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Halk GYO Kocaeli binasının 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kocaeli binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kocaeli Müteahhitler Birliği kentsel dönüşümü görüştü!

Kocaeli Müteahhitler Birliği, Kocaeli’nde İnşaat Sektörünün Yükselişi hakkında görüştüler.

Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016!

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde yükselen Anadolum İnşaat İdol Tuzla konut teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016....

Anadolum İdol Tuzla daire fiyatları!

3 blokta 350 daireden meydana gelen Anadolum İdol Tuzla daire fiyatları165 binTL'den başlayarak değişiyor. Proje Anadolum İnşaat imzası taşıyor.

Kocaeli Otobüs Terminali binasını NOMAK İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali binası tadilat ve onarım yapımı için ihale yaptı. İhaleyi en düşük fiyatı veren 570 bin 219 lira ile NOMAK İnşaat aldı.

Anadolum İnşaat Comfort Sapanca!

Anadolum İnşaat Comfort Sapanca projesi Sapanca'da yer alıyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor...

kocaeli Anadolum İnşaat Haberi

kocaeli Anadolum İnşaat

Anadolum İnşaat adlı şirket, Kocaeli’de konkordato başvurusu yaptı.  41Havadis'te yer alan habere göre, Merkezi İstanbul’da bulunan, Kocaeli’de de bazı konut projeleri yapan Anadolum İnşaat adlı şirket, konkordato istedi. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Anadolum İnşaat Anonim Şirketi hakkında 3 ay süre ile geçici mühlet kararı...