19 / 05 / 2024

kocaeli asfalt üretimi

kocaeli asfalt üretimi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kocaeli'de yasa dışı kripto para üreten 650 cihaza el konuldu!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yasa dışı yollarla kripto para üretimi yapıldığı öne sürülen tesiste 650 cihaza el konuldu. 

Kocaeli Akçaray Tramvay hattı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattı beton, asfalt ve parke ile kaplanıyor.

Kocaeli'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında yollarda oluşan çukurları ve altyapı nedeniyle bozulan yollara asfalt yama yapıyor.

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Kocaeli Bosna Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gebze ile Çayırova ilçelerini birbirine bağlayan Bosna Caddesi’ni yeniden düzenliyor. Bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapılacak.

3. havalimanının ilk etabı için 6 milyon ton asfalt üretilecek!

2018 yılı ilk çeyreğinde birinci etabının açılması planlanan 3. Havalimanı inşaatında, başlangıç olarak 6 milyon ton asfalt üretimi ve uygulaması yapılması planlanıyor.

Kocaeli Yuvacık Fay Hattı Yolu’nun genişliği 20 metre olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ilçesi Aşağı Yuvacık ile Yukarı Yuvacığı birbirine bağlayan Yuvacık Fay Hattı yolunda yenileme çalışması başlattı. 8 metrelik yol, 20 metreye genişleyecek ve yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt atılarak modern hale getirilecek.

Kocaeli İnönü Caddesi’ne 3 bin ton asfalt!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Kocaeli İnönü Caddesi etap etap yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışması yapacak.

Çankırı Belediyesi asfalt üretimine başlıyor!

Yeni asfalt şantiyesinin yapımını tamamlayan Çankırı Belediyesi kendi asfaltını üretmeye hazır. İlk deneme üretimi, dijital tekniklerin kullanıldığı kabinde Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından yapıldı.

Kocaeli Bağırganlı-Seyrek yolu asfaltlandı!

Kocaeli Kandıra ilçesinde yer alan Bağırganlı- Seyrek yolundaki asfalt çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kandıra'da yol çalışmalarına devam edileceğini belirtti.

kocaeli asfalt üretimi Haberi

kocaeli asfalt üretimi


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Ulaşım Dairesi Başkanı Yasemin Yalçınkaya ve teknik personelin hazır bulunduğu incelemede, Başkan Karaosmanoğlu yeni yapılan Asfalt Plenti hakkında detaylı bilgi aldı.


YENİ PLENT YILDA 400 BİN TON ASFALT ÜRETECEK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut asfalt plentinin saatte 90 ton kapasiteli olup yılda 150 bin ton sıcak asfalt üretilebildiği bilgisini alan Başkan Karaosmanoğlu’na, yeni yapılan sistemle saatte 240 ton yılda da 400 bin ton sıcak asfalt üretiminin planlandığı ifade edildi. Gelişen ve marka olan Kocaeli’nin her gün ihtiyaçlarına dönük yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan...