02 / 05 / 2024

Kocaeli Aslanbey proje

Kocaeli Aslanbey proje

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Aslanbey'e yeni kültür merkezi kazandırılacak. 2 bin 650 metrekare kullanım alanına sahip proje 3 blok halinde inşa edilecek.

Kocaeli Asev Muhit satışa çıktı! Yeni proje!

Asev Muhit, Kocaeli’nin en değerli ve yaşam kalitesi en yüksek bölgesi Başiskele ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde yükseliyor. Kocaeli Asev Muhit satışa çıktı. İşte Asev Muhit projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kocaeli Lifeside satışta! Yeni Proje

Üst Grup tarafından Kocaeli'nde inşa edilen Lifeside konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje 11 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

Beyzade Style Homes satışta! Yeni proje

Beyzade İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele Döngel Mahallesinde hayata geçirilen proje satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Kocaeli Kartepe villaları hemen teslim! 1 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Master Realtor tarafından Kocaeli ilinde yükselen Kocaeli Kartepe villalarının tüm detayları belli oldu. Söz konusu proje 750 bin TL peşinat ve 12 ay vade fırsatı ile satışa sunuldu.

TOKİ Kocaeli 2023 projesiyle tek bir ilçeye 520 konut geliyor! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 520 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 496 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Proje kapsamında tek bir ilçede tam 496 konut inşa edilecek.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 496 konutluk yeni proje!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde yapacak.

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Kocaeli Aslanbey proje Haberi

Kocaeli Aslanbey proje

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Aslanbey'de yeni bir projeye başlıyor. Belediye, 2 bin 650 metrekarelik arsaya her türlü ihtiyacı karşılayacak bir kültür merkezi inşa ediyor.


İçeresinde cemiyet organizasyonlarının yapılabildiği bu merkezler değişik konferanslarla halka hizmet ediyor. Farklı mimari yapılarıyla şekillendirilen Kültür Merkezleri KO-MEK kurslarıyla da eğitici faaliyetler gösteriyor. 


Fen İşleri Daire Başkanlığı bu merkezlerden birini de Kartepe ilçesi Arslanbey Mahallesi’ne kazandırıyor. Büyük oranda tamamlanan yapıda konferans salonu çalışmaları devam ediyor. 


Toplam yapı alanı 2 bin 650 metrekare olan kültür merkezi projesi 3 bin 190 metrekare arsa alanı üzerine kurulacak. 


A bloğu 431 metrekare olup, 260 kişilik çok amaçlı salon olarak tasarlandı. B blok bodrum katı 362 metrekare, zemin katı 522 metrekare, 1. Kat 522 metrekare çatı katı ise 146 metrekare olmak üzere toplam 1553...