03 / 05 / 2024

Kocaeli Bağırganlı yol çalışmaları

Kocaeli Bağırganlı yol çalışmaları

Kocaeli Kandıra ilçesinde yer alan Bağırganlı- Seyrek yolundaki asfalt çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kandıra'da yol çalışmalarına devam edileceğini belirtti.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Perakende sektöründe kira çıkmazı! İflaslar başlayabilir!

BMD Başkanı Sinan Öncel, "AVM mağazalarında ciro kirası, caddelerde ise yüzde 50 kira indiriminden başka bir çare görünmüyor" dedi ve ciro kirası ya da kira indirimi fırsatı olmayan mağazaların tahliye edilmesinden başka yol kalmadığını belirtti.

Kocaeli'de kardeşler arasında arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Başiskele'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada bir kişi öldü.

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.

Kocaeli Başiskele Kaymakamlığı yıkılıyor!

Kocaeli Karşıyaka Belediyesi tarafından kullanıldıktan sonra mülkiyeti Başiskele Belediyesine miras geçen bina Başiskele Kaymakamlığı olarak kullanılmıştı. Başiskele Kaymakamlığının taşınmasının ardından yıkım kararı alındı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Bağırganlı yol çalışmaları Haberi

Kocaeli Bağırganlı yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da bulunan Bağırganlı- Seyrek yolundaki 7 bin 200 metre uzunluğundaki alt yapısı biten yerleri asfalt ile kapladı. Yapılan çalışmalar ile yollar sorunsuz hale geldi.


7 BİN 200 METRELİK YOL


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kandıra İlçesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Bağırganlı - Seyrek yolundaki alt yapısı biten yollarda çalışma başlatıldı. Çalışmalarda 7 bin 200 metrelik yol asfaltlandı.


10 BİN TON ASFALT


Kaldırımların baskı beton olarak imal edildiği çalışmalarda yaklaşık 10 bin ton asfalt kullanılacak. Öte yandan çevre köy yollarında ise asfalt yama çalışmalarına devam ediliyor.


Kocaeli...