28 / 04 / 2024

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.



Tek ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  ortağı İSU ile , Başiskele Mahmutpaşa Mahallesinde yapımı hala devam eden İl Emniyet Müdürlüğü binası için altyapı ihalesini açtı. Kartepe Köseköy Kazım Karabekir Caddesi ile Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi’ndeki İl Emniyet Müdürlüğü’ne kadar olan alt yapı yatırımı için tek bir ihale gerçekleştirildi.

4,6 milyona bitti

En Kocaeli Gazetesi’nde yer alan habere göre; 6 Aralık 2019’da yapılan alt yapı için 7 milyon 240 bin TL muhammen bedel belirlendi. İhaleye katılım sağlayan firmalardan Soysal İnşaat 4 Milyon 665 bin TL’lik teklifi ile ihaleyi kazandı. Ankaralı olan firma Soysal İnşaat ile İSU arasında 3 Ocak Cuma günü sözleşme imzalandı ve yer teslim edildi.

Tüm altyapı çalışmasını yapacaklar

Soysal İnşaat firması Kocaeli Başiskele ilçesi Mahmutpaşa Mahallesi İl Emniyet Müdürlüğü ile Kartepe Köseköy Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde tüm yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının inşaatını da gerçekleştirecek.


Geri Dön