20 / 05 / 2024

kocaeli bayram kazı çalışmaları

kocaeli bayram kazı çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyeleri ile Büyükşehir sınırlarında alt yapı çalışmaları yapan kamu kurum ve kuruluşlarından 16-19 Temmuz 2015 tarihleri arasında acil arıza kazıları hariç kazı çalışmaları yapılmaması istendi.

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Emekliler isyanda! Emekli bayram ikramiyeleri 5 bin 500 liraya çıkarılsın!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, milyonlarca emeklinin gözünün bayram ikramiyelerinde olduğunu belirterek bin 100 liralık ikramiyenin artık hiçbir şey ifade etmediğini, 5 bin 500 liraya yükseltilmesini istedi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Kocaeli Darıca'da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

Kocaeli Darıca'da, bir inşaatın temel kazısı sırasında toprak kayması meydana geldi. İnşaat temelinin olduğu alanın çevresindeki 3’er katlı 2 bina tahliye edildi...

Kocaeli Kandıra'daki antik mağara sit alanı ilan edildi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli Çayırova yeni spor salonuna kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu inşasında incelemeler yaptı.

İzmit'te bina inşaatı kazısında Roma mezarı bulundu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, İzmit'te yeni hizmet binasının temel kazısına başladı. İnşaat sırasında Roma dönemine ait mezarlar bulundu.

İnşaat kazısında Roma dönemine ait mezarlar çıktı!

İZMİT'te, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSU) yeni hizmet binasının temel kazısı sırasında Roma dönemine ait mezarlar çıktı.

Kocaeli Tramvayı'nın inşaat çalışmaları yeniden başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan tramvay projesinde çalışmalar bayram tatilinin ardından yeniden başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sitesinde yer alan ibareye göre tramvayın 139 gün sonra hizmete açılması planlanıyor.

kocaeli bayram kazı çalışmaları Haberi

kocaeli bayram kazı çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca kent genelinde acil durumlar dışında alt yapı ve kazı çalışması yapılmayacağını duyurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilçe belediyeleri ile Büyükşehir sınırlarında alt yapı çalışmaları yapan kamu kurum ve kuruluşlarından Ramazan Bayramı’nı da içine alan 16-19 Temmuz 2015 tarihleri arasında acil arıza kazıları hariç kazı çalışmaları yapılmaması istendi.


GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINACAK


Kent genelinde alt yapı çalışması yapan kurum ve kuruluşları 15 Temmuz Çarşamba akşamına kadar kazı çalışmalarını tamamlayacak, açık kazıları kapatacak ve kazı artığı bırakmayacak. 16 Temmuz Cumartesi akşamına kadar ise söz konusu alanlarda çevre düzenlemeleri ve temizlik yapılarak, gerekli güvenlik önlemleri alınacak.



Kocaeli Büyükşehir...