05 / 05 / 2024

Kocaeli belediye ihaleleri

Kocaeli belediye ihaleleri

Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığını yaptığı Encümen tarafından mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerinin kiralama ihalesi yapıldı. 42 işletmeye idari para cezası kesilmesi ve 5 adet parsel için kamulaştırma kararı alındı.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

Kocaeli Dilovası Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında, Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısıgerçekleşti. Toplantıda bölgedeki imar planı konuşuldu.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Portakal Hafız Konağı restore ediliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan, rekonstrüksiyon projesi hazırlanarak tekrar hayata döndürülmek için çalışmaların başlatıldığı Portakal Hafız Konağı’nda inceleme gerçekleştirdi.

Kocaeli Kuzey Yan Yol hizmete açılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı.

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Kocaeli Yahya Kaptan'ın doğusuna konut projesi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Toplantısı gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak'ın yönettiği toplantıda önemli kararlar alındı.

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.

Kocaeli Akçaray atölye binasında çalışmalar tam gaz!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akçaray tramvay hattının yönetileceği, araç bakım ve onarım işlerinin yapılacağı atölye binasının devam eden bodrum kat inşaatının çalışmasını inceledi.

İSU'dan Kocaeli'ye 17 milyon TL’lik proje!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürlüğü tarafından İzmit şehir merkezinin yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını rahatlatmak için hazırladığı projeyi yerinde inceledi.

Kocaeli belediye ihaleleri Haberi

Kocaeli belediye ihaleleri

 Encümen toplantısında, kiralama ihalelerinin yanı sıra, 42 işletmeye idari para cezası kesilmesi ve 5 adet parsel için kamulaştırma kararı alındı.



İDARİ PARA CEZASI VE KAMULAŞTIRMA KARARLARI


Encümende kiralama ihalelerinin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı teklifi ile 42 işletmeye 1608 sayılı kanunun ihlali gerekçesiyle idari para cezası kesilmesine karar verildi. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı teklifi ile İzmit’te Kadıköy mahallesindeki katlı otopark projesi kapsamında kalan parsellerde, Büyükşehir Belediyesi Kent Mezarlığı ve projesi kapsamında kalan parsellerde, Gölcük bölge otoparkı 2 projesinde yer alan parsellerde ve Karamürsel de okul projesinde yer alan parselde kamulaştırma kararları aldı.


5 İŞYERİ KİRALANDI


Gölcük ilçesi 604Ada/3 parselde bulunan kalıcı iş merkezindeki 6 nolu iş yeri bir yıl süreliğine 1.030,00 TL+ KDV’ye Ali Kızıltaş’a, Gölcük merkez 81 Ada/124...