19 / 05 / 2024

Kocaeli Belediyesi çalışmaları

Kocaeli Belediyesi çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçireceği spor tesisi için çalışmalara başladı...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Kocaeli Akçaray'da çalışmalar tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli Leyla Atakan’da tramvay çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam edilen ve test sürüşü gerçekleştirilen tramvay hattında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli'de tramvay çalışmaları hız kesmiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay çalışmalarını kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürütüyor. Tramvay çalışmaları niteliğine göre farklı ekiplerce koordineli olarak gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Belediyesi çalışmaları Haberi

Kocaeli Belediyesi çalışmaları



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın boş vakitlerini sporla değerlendirmeleri için sosyal alanlar oluştururken, çocukların da sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkan sağlıyor. Şehrin çeşitli noktalarında yapılan spor tesislerinden biri de Başiskele Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilecek.


2 bin 300 metrekarelik alan üzerine yapılacak olan spor tesisinin Fifa 2 standartlarında 68 x105 ölçülerinde bir futbol sahası bulunacak. Tesisteki maçları aynı anda 3 bin 400 kişinin izleyebileceği bir tribün yer alacak. Gece maçları için sahaya aydınlatma kurulacak. Soyunma odaları, duş ve tuvaletlerin de bulunacağı tesisin 300 araçlık otoparkı olacak.


Büyükşehir Belediyesi tesisin yapacak firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 5 firma teklif verdi. En düşük teklifi 2 milyon 148 bin TL ile Öv-Ka İnşaat verirken en yüksek teklif 2 milyon 865 bin TL ile Tosunlar İnşaat’tan...