05 / 05 / 2024

kocaeli belediyesi yol bakım çalışmaları

kocaeli belediyesi yol bakım çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi yoğun kar yağışı dolayısıyla yıpranan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyor. Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde kentte etkili olan yoğun kar yağışına karşın gerekli önlemleri aldı

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli'ye yeni duble yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte rahat ulaşım sağlamak için yol yatırımlarını son sürat sürdürüyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kocaeli Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'deki 3 bin 95 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 64 bin TL olarak belirlendi.

kocaeli belediyesi yol bakım çalışmaları Haberi

kocaeli belediyesi yol bakım çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi yoğun kar yağışı dolayısıyla yıpranan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyor. Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde kentte etkili olan yoğun kar yağışına karşın gerekli önlemleri aldı. Don ve buzlanmaya karşı yollarda tuzlama ve solüsyon çalışması yapılarak trafiğin sorunsuz akması sağlandı. Şimdi de yağış sonucu yıpranan yollara Büyükşehir tarafından yama yapılıyor.

3 BİN 750 KİLO TORBA ASFALT

Şehir merkezinde ve diğer ana arterlerde yapılan çalışma ile Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yollarda oluşan çukurları dolduruyor. Ekipler torba asfalt olarak tanımlanan asfalt malzeme ile bozuk yol zeminlerinde iyileştirme çalışması yapıyor. Yol bakım çalışmalarında şehrin çeşitli yerlerinde toplam 18 personel görev yapıyor. Çalışma kapsamında 3 bin 750 kilo torba asfalt malzeme yollara seriliyor.



Manşet...