03 / 05 / 2024

kocaeli belediyesinin dumankaya açıklaması

kocaeli belediyesinin dumankaya açıklaması

Dumankaya Grubu’nun Çayırova’da yapmak istediği ve tartışmalara neden olan projesiyle ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Büyükşehir Sözcü Gazetesi’nde çıkan haberi yalanladı.

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli Akçaray Tramvay Projesi'nin test sürüşü yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kenti raylı ulaşımla tanıştıracak olan Akçaray Tramvay Projesi'nin test sürüşü gerçekleştirildi

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi'nin imar değişikliği meclise taşındı!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dumankaya arasındaki ‘imar kıyağı’ iddialarının araştırılması ve diğer belediyelerin bu tür şirketlerle iş ilişkilerinin ortaya çıkarılması için meclis araştırma komisyonu kurulmasını istedi

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Kocaeli Büyükşehir'den Dumankaya açıklaması!

Dumankaya Grubu’nun Çayırova’da yapmak istediği ve tartışmalara neden olan projesiyle ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Büyükşehir Sözcü Gazetesi’nde çıkan haberi yalanladı.

Dumankaya Çayırova projesinde imar değişikliği mi yapıldı?

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde, Dumankaya Şirketi'nin 150 dönümlük arazide yapacağı inşaat için Nisan ayında imar değişikliği yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arazinin imarını değiştirerek 6 kat olan yüksekliği 12 kata çıkardı ve şirkete kolaylık sağladı.

Kocaeli Seymen Caddesi’nde Akçaray çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Tramvay çalışmaları kapsamında, Seymen Caddesi üzerindeki Hanlı Sokak ve Elzem Sokağın kesiştiği kavşakta trafik düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Kocaeli Outlet Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Outlet Kavşağı projesinin üst bölgesi bayramdan önce hizmete girmesi planlanıyor. Hummalı bir çalışmanın devam ettiği kavşak teknik bir sorun çıkmazsa bayramda hizmet verecek.

Kocaeli Büyükşehir'in 2016 bütçesinde aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılının son toplantısını Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda Büyükşehir ve 12 ilçe belediyesinin 2016 yılı bütçeleri kabul edildi.

Kocaeli Tavşancıl'daki tarihi evler restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesinin iş birliğiyle Tavşancıl’da zamanla yapı özelliği bozulmaya yüz tutmuş tarihi yapıları bir bir restore ediyor.

Kocaeli Başiskele'de imar toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin katılımıyla her ay gerçekleştirilen imar toplantısına bu ay 7 yıldızlı kent Başiskele, ev sahipliği yaptı.

Kocaeli Dumankaya Çayırova ön talep formu!

Kocaeli Gebze'de hayata geçecek Çayırova projesi 142 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Kocaeli Dumankaya Çayırova projesi için ön talep formu toplanıyor...

kocaeli belediyesinin dumankaya açıklaması Haberi

kocaeli belediyesinin dumankaya açıklaması

Sözcü Gazetesi tarafından 29 Eylül 2016 tarihinde “Darbeden 3 ay önce! FETÖ’cü şirkete bile bile kıyak yapmışlar.” Başlığı ile yapılan haber tamamen çarpıtma, yalan ve iftiradan ibaret olduğunu ifade eden Büyükşehir yetkilileri, şu açıklamalarda bulundu: “Haberde Dumankaya şirketine ait 150 dönümlük arazinin imar planında değişiklik yoluyla şirkete imar rantı sağlandığı iftirası atılmaktadır. Söz konusu meclis kararıyla imar değişikliği yapılan 150 dönümlük arazi, Dumankaya Şirketi’ne değil,  Haşim Gürdamar’ın sahibi olduğu GH Gayrimenkul Şirketine aittir.


İMAR DEĞİŞİKLİĞİ 2014’DE YAPILDI

Gazetenin 2. yalanı ise 14 Nisan 2016 tarihli meclis toplantısında alınan kararla arazinin 6 kat olan imar izninin 12 kata çıkartıldığı iddiasıdır. Gerçek ise arazinin 6 kat olan imar iznin 12 kata, 12 Aralık 2013 tarihinde alınan meclis kararıyla çıkartıldığıdır. Gazete kasıtlı bir şekilde...