06 / 05 / 2024

kocaeli çevre düzenlemesi

kocaeli çevre düzenlemesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 62 adet çevre düzenlemesiyle bunlara bağlı yürüyüş ve bisiklet yollarını hayata geçirdi. İzmit’te 15 ayrı istasyonda 120 bisikletle başlayan Akıllı Bisiklet projesi ise gördüğü yoğun ilgiyle kent geneline yayıl

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

TOKİ Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 12 Nisan'da! 

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İş (E- İhale) ihalesi 17 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Kocaeli Kirazpınar 577 konut ihalesi yarın!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi 2 Aralık'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

kocaeli çevre düzenlemesi Haberi

kocaeli çevre düzenlemesi

Büyükşehir’in hizmete soktuğu yürüyüş yolları ve çevre düzenlemeleriyle mesire alanları, insanları stresli yaşamdan uzak tutarken, doğayla iç içe kalmalarını sağlıyor. Yürüyüş yolları ve spor alanları, Kocaeli halkına şehir merkezinde spor yapma imkanı sunuyor.




129 KM YÜRÜYÜŞ YOLU


Vatandaşlarımızın yaz-kış demeden spor yapması için Büyükşehir’in Kocaeli genelinde yapımını tamamladığı yürüyüş yolları birbirine eklendiğinde 129 kilometreyi aşıyor. Büyükşehir Belediyesi yürüyüş yollarının yanı sıra bisiklet yollarına da önem veriyor. Başarılı öğrencilerimize binlerce bisiklet dağıtan Büyükşehir’in, kent genelinde hayata geçirdiği bisiklet yollarının uzunluğu ise 34 kilometreyi buluyor.




BAŞKAN HALKLA YÜRÜYOR


‘’Sağlıklı insanlar sağlıklı kentlerde yaşar’’ anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yürüyüş sporuna önem veriyor. Başkan Karaosmanoğlu, haftanın üç günü Kocaeli’nin tüm ilçelerinde bulunan yürüyüş yollarında halkla birlikte yürüyor.




12 İLÇEYE DE...