19 / 05 / 2024

Kocaeli Derbent TOKİ

Kocaeli Derbent TOKİ

Kocaeli Derbent 300 Kişilik (328 Kişi Kapasiteli) Yurt Binası İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

TOKİ ile yeni şehirler!

Nevşehir, İzmir ve Kocaeli'nde TOKİ tarafından inşa edilen yeni yerleşimler artan konut ihtiyacını karşılarken, şehirlerin yerel dokusunu geleceğe taşıyor...

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 adet konuta yer veriliyor.

Kocaeli Derbent’ten Suadiye’ye uzanan grup yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları kurası çekildi!

Toplamda 272 adet dairenin emeliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek. 272 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli projesinde kura çekilişi bugün gerçekleşti. İşte Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları...

Kocaeli Kandıra TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

Ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanan projede 272 adet daire emekliler için satışta. Kocaeli Kandıra TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura çekilişi yarın yapılacak!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli'de kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Emekli Kocaeli Kandıra kura çekilişi 13 Nisan'da!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Kocaeli Kandıra kura çekilişi 13 Nisan'da yapılacak.

TSK'nin Kocaeli'deki 1500 dönüm arazisi TOKİ'ye devredildi!

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli başvuru işlemleri için yarın son gün!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı proje kura çekilişi 13 Nisan 2016 günü yapılacak. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli başvuru işlemleri için yarın son gün...

Kocaeli Derbent TOKİ Haberi

Kocaeli Derbent TOKİ

Kocaeli Derbent 300 Kişilik (328 Kişi Kapasiteli) Yurt Binası İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA


İlanın detayı için