06 / 05 / 2024

Kocaeli Derince basın sitesi

Kocaeli Derince basın sitesi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin girişimleriyle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi gerçekleştirilen Basın Sitesi ile ilgili bugün konutların yapılacağı alanda basın açıklaması gerçekleştirildi.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Emlak Konut Kocaeli Derince yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kocaeli Derince yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kocaeli Derince'nin çehresi değişiyor!

Kocaeli Derince Araptepe mevkiindeki hazine arazisi üzerinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış, gecekondular yıkılacak.

Semt Kocaeli projesinin lansmanı bugün!

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'de inşa edilecek Semt Kocaeli projesinin basın toplantısı bugün gerçekleşecek. Projede daireler bugün satışa sunulacak.

Kocaeli 16 Ocak Basın Sitesi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin girişimleriyle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi gerçekleştirilen Basın Sitesi ile ilgili bugün konutların yapılacağı alanda basın açıklaması gerçekleştirildi.

Kocaeli Derince Çavuşlu-İshakçılar köy yolları yenilendi!

Kocaeli Derince ilçesine bağlı Çavuşlu ve İshakçılar köyleri arasındaki yol bölümünde altyapı uygulamalarının tamamlanmasının ardından yol yenilenme çalışmaları yapıldı.

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları'nın başvuruları sona erdi!

Kocaeli Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 138 konutluk proje ile ilgili çalışmalar ve gazetecilerin başvuruları geçtiğimiz gün sona erdi.

Kocaeli Derince Limanı'nda imar planı değişikliği durduruldu!

DANIŞTAY 6. Dairesi, 543 milyon dolara ihale edilen Kocaeli Derince Limanı’nın imar planı değişikliklerinin yürütmesini oybirliğiyle durdurdu. Peki imar planı değişikliği neden durduruldu?

TOKİ Kocaeli Derince Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Derince'de inşa edilecek 138 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

TOKİ Kocaeli Derince 138 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 138 konut, +2 kapıcı dairesi, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Derince 16 derslikli imam hatip lisesi ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 2670 ada 1 Parselde 16 Derslikli imam hatip lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Evimiz Kocaeli basın toplantısı 16 Eylül'de!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’ni, sizlere tamamlanmış haliyle sunabilmek üzere düzenlenen basın toplantısında, Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kalan son daireler için, yeni Satış Kampanyası’nı da açıklayacak.

Kocaeli Derince basın sitesi Haberi

Kocaeli Derince basın sitesi

Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi’nde yapılacak olan 16 Ocak Basın Sitesi Projesi ile ilgili konutların yapılacağı alanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol öncülüğünde yapılan basın açıklamasına; başkan vekili Levent Altun, başkan yardımcıları Hakan Süer, Mevlüt Soysal, Ayşegül Kalaycı, Sercan Özden, Emre Tuncay ve Recep Şeyhoğlu ve basın mensupları katıldı. Konutlardan satın almayı planlayan basın mensupları Derince Çınarlı Mahallesi'ndeki 24 bin 500 metrekarelik alanda inceleme yaptılar. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol proje hakkında yaptığı açıklamada, “Öncelikle 15 Temmuz da alçakça gerçekleşen darbe girişiminde Türk milleti olarak önemli bir sınavdan geçtik. Cumhurbaşkanımızın kararlı tavrı ve halkımızın darbe karşısında tavizsiz duruşu sayesinde bu hain girişimden demokrasi standartlarımızı daha da yükselterek çıktık. Hain darbe girişiminde şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımızı rahmetle...