30 / 04 / 2024

Kocaeli Diliskelesi 2b arazilerin fiyatları açıklandı mı

Kocaeli Diliskelesi 2b arazilerin fiyatları açıklandı mı

Kocaeli'nin Dilovası içesine bağlı Diliskelesi Mahallesi’nde 2/B arazi bedelleri hala açıklanmadı. Mahallede keşif yapıldı ancak bedeller sır gibi saklanıyor. Bölge sakinleri yüksek bir bedel belirlenecek olması dolayısıyla endişeli.

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan 2B toplantısı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Köşklüçeşme’deki 2B çalışma ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi, firmaya yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde oturan Songül Ünal’a inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Kocaeli Diliskelesi'nde 2B arazi bedelleri açıklandı mı?

Kocaeli'nin Dilovası içesine bağlı Diliskelesi Mahallesi’nde 2/B arazi bedelleri hala açıklanmadı. Mahallede keşif yapıldı ancak bedeller sır gibi saklanıyor. Bölge sakinleri yüksek bir bedel belirlenecek olması dolayısıyla endişeli.

Kocaeli'de 2B arazileri TOKİ'den devralındı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerinin TOKİ'den devralındığını sorunun kimse mağdur edilmeden çözüleceğinin müjdesini verdi.

2b arazisi muvakafatname süresi!

Ülkemizde orman vasfını kaybetmiş hazine araziler, 2b arazisi olarak ifade ediliyor. Bu araziler genellikle Antalya, Mersin, Kocaeli ve Yalova gibi rantı yüksek illerde karşımıza çıkıyor. İşte, 2b arazisi muvakafatname süresi!

2b arsalar başka kişilere satılabilir mi?

Genellikle Antalya, Mersin, Kocaeli ve Yalova gibi rantı yüksek illerde karşımıza çıkan, orman vasfını kaybetmiş alanlara 2b arsa deniyor. Peki, 2b arsalar başka kişilere satılabilir mi?

Kandıra Karaağaç köylüleri 2B'de yüksek bedele tepki gösterdi!

Kocaeli’ nin Kandıra ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yaşayan vatandaşlar, 2B kapsamına giren arazileri için belirlenen rayiç bedelleri çok bulunca kent merkezinde protesto yürüyüşü yaptı....

2B'de proje alanı onaylanan yerler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2B' de proje alanı onaylanan yerleri Antalya, Bursa, Hatay, İstanbul, Kocaeli, Muğla, Sakarya ve Samsun olarak belirledi. Bu şehirlerde 2B taşınmazlarının devir işlemleri devam ediyor...

2b arazi tapuları Kocaeli'de törenle dağıtıldı!

Kandıra, Gölcük ve İzmit ilçelerinde, kamuoyunda "2B" olarak bilinen orman vasfını kaybetmiş arazileri alan bazı vatandaşlara, düzenlenen törenle tapuları dağıtıldı....

Kocaeli 2b arazileri satışı için 7 bin 322 müracaat yapıldı!

Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal "8 bin 815 kişiye ait tespiti yapılan 21 milyon metrekarelik alandaki arazileri satın almak için 7 bin 322 müracaat yapıldı'' dedi.

Türkiye'de 2B kapsamında 413 bin hektar arazi mevcut!

Hamzaçebi, Türkiye 'de  halen 2B kapsamında 68 ilde yaklaşık 413 bin hektar büyüklüğünde bir arazinin  mevcut olduğunu belirterek, bu arazinin 208 bin hektarının kadastro ve güncelleme  çalışmasının yapıldığını, 205 bin hektarlık kısımda ise çalışmaların

Kocaeli Kartepe Belediyesi'den satılık iki arsa!

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanlığı,  Ş. Kumlaçif tliği mevkiinde, imar planlarında sanayi depolama alanı ve tır parkı alanı olarak görülen arsayı satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı

Kocaeli Diliskelesi 2b arazilerin fiyatları açıklandı mı Haberi

Kocaeli Diliskelesi 2b arazilerin fiyatları açıklandı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla görkemli bir törenle açılan Osmangazi Köprüsü, ulaşımı büyük ölçüde rahatlattı. Köprü inşaatıyla birlikte hem Kocaeli hem Yalova güzergahında arsa fiyatları da daha önceden tavan yaptı. Ancak Dilovası’nde köprü ayağının hemen yanında kurulu, nefis köprü manzaralı Diliskelesi Mahallesi sakinlerinin aylardır uykuları kaçıyor. Çünkü burada üzerinde evler de bulunan yüzlerce parsel orman vasfından çıkmış 2/B arazisi var ve aynı durumdaki birçok mahallede 2/B arazi bedelleri açıklanmasına rağmen Diliskelesi'nde hala açıklanmadı. Diliskelesi sakinleri, "Köprü manzarası" nedeniyle önlerine ödeyemeyecekleri rakamların çıkmasından ve bu yerlerin zenginlere satılmasından korkuyor.

HALA FİYATLAR BELİRLENMEDİ

Toplam 2 bin 745 haneli Diliskelesi Mahallesi'nde şu anda tapusu olmayan 2/B kapsamında 785 parsel var. Hemen hepsi de köprü manzaralı olan bu parsellerin üzerine evler,...