16 / 05 / 2024

kocaeli Dilovası Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı

kocaeli Dilovası Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı

Yapımı devam eden ve yakın zamanda tam kapasite hizmete girecek Dilovası-Tavşancıl Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, “Dilovası bir değer daha kazandı" dedi

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Halk GYO Kocaeli Dilovası arsalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Kocaeli Dilovası arsaları, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi, 632 ada 12 parsel ve 642 ada 4 parselde yer alan arsalarının değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO İlimtepe parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1240 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Kocaeli İlimtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli, İlimtepe 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsası değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfez arsasının değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfez arsasına ilişkin hazırlanan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO'nun Körfez'deki gayrimenkulünün revize değerleme raporu!

Yeşil GYO Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık arsa! 

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan taşınmaz 8 milyon113 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 10 Nisan'da yapılacak. 

Yeşil GYO Körfez arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli, Körfez arsamıza ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kocaeli Dilovası'nda satılık 2 arsa 5.4 milyon TL'ye!

Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli Dilovası'nda yer alan 2 arsa 5 milyon 467 bin 660 TL'ye satılıyor. Arsaların ihalesi 22.11.2017 tarihinde yapılacak.

Yeşil GYO Kocaeli'deki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdığı Kocaeli ili, 5143 ada 2 parselde bulunan 18 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

kocaeli Dilovası Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı Haberi

kocaeli Dilovası Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası ilçesine gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisi daha ekliyor. Dilovası-Tavşancıl Yeşil Vadisi olarak isimlendirilen çevre projesini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yerinde inceledi.


Yapımı devam eden ve yakın zamanda tam kapasite hizmete girecek Dilovası-Tavşancıl Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, “Dilovası bir değer daha kazandı. Büyükşehir Belediyemizi ve Dilovası Belediyemizin ortaklaşa yaptığı bu çevre projesi için iki kurumumuza da teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibi, şehrimize yapılacak yatırımları önceliğine göre belirleyerek nokta atışıyla gerçekleştiriyorlar. Doğal güzelliğiyle halkımıza hizmet edecek bu eser vatandaşımıza...