16 / 05 / 2024

kocaeli Doğa Turizmi ve Biyolojik Çeşitlilik Sempozyumu

kocaeli Doğa Turizmi ve Biyolojik Çeşitlilik Sempozyumu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Doğa Turizmi ve Biyolojik Çeşitlilik Sempozyumu" Kocaeli'de başladı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık konuşma yaptı..

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Yuvacık Doğa Evleri konumuyla dikkat çekiyor!

Kent Konut tarafından Kocaeli Başiskele ilçesi Yuvacık mevkiinde yapılan Doğa Evleri'nde 102 adet 115 metrekare 3+1 ve 52 adet 78 metrekare 2+1 daire yer alıyor.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.Yuvacık Doğa Evleri’nde 54 araçlık açık otopark, açık hava spor aletleri, çardaklar, sosyal alanlar yer alıyor.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

Yuvacık Doğa Evleri'nde anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konul tarafından Başiskele'de yaptırtan Yuvacık Doğa Evleri'nin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Törende Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından ev sahiplerine anahtarları teslim edild

Yuvacık Doğa Evleri'nin teslim töreni gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele ilçesinde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri’nin 19 Mayıs Salı günü saat 14.00’te anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

Kocaeli Doğa Evleri teslim edildi!

Kent Konut'un Yuvacık bölgesinde yaptırdığı Doğa Evleri'nin anahtarları dün yapılan törenle sahiplerine teslim edildi.

Yuvacık Doğa Evleri’nde anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından Başiskele ilçesinde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri’nin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

Yuvacık Doğa Evleri’nin anahtarları teslim edildi!

Kent Konut tarafından Başiskele ilçesinde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri’nin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Törende Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından ev sahiplerine anahtarları teslim edildi.

kocaeli Doğa Turizmi ve Biyolojik Çeşitlilik Sempozyumu Haberi

kocaeli Doğa Turizmi ve Biyolojik Çeşitlilik Sempozyumu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Doğa Turizmi ve Biyolojik Çeşitlilik Sempozyumu" Kocaeli'de başladı.


Kartepe'deki bir otelde düzenlenen sempozyumun açılışında konuşan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, son 4 yıldır bakanlık olarak, dünyayla beraber Türkiye'de biyolojik çeşitliliğin farkındalığını geliştirme amacıyla bu tarz sempozyumlar yaptıklarını söyledi.


Türkiye'de denizsel alanlar dahil korunan alanların toplam karasal alana oranının yüzde 10'u geçtiğini vurgulayan Özyanık, bu rakamın, yüzde 5 olan dünya ortalamasının çok üzerinde olduğunu ifade etti.


Özyanık, bu noktaya son 10 yılda geldiklerini dile getirerek, "Aslında son 10 yılda Türkiye ekonomik olarak da büyüdü. 2002 yılında Türkiye'nin korunan alan alanı yüzde 4,3-4,5'tir. Yaklaşık 2,5 kat korunan alanda bir büyüme gerçekleştirdik. Türkiye'nin ekonomik büyümesi de 3...