30 / 04 / 2024

Kocaeli Emar Delüks projesi detay

Kocaeli Emar Delüks projesi detay

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

İzmit'te depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İzmit'e bağlı Zabıtan Mahallesi’nde yer alan depreme dayanıksız binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Kocaeli Kabakoz ve Barbaros Mahalleleri taşınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Meclisi’nde gündem maddelerinin tartışıldığı sırasında muhalefetin görüşlerini yanıtlayan Başkan Tahir Büyükakın, 'Kent Konut artık lüks konut üretmeyecek. Kabakoz ve Barbaros mahallelerindeki mağduriyeti gidermek için sosyal konut yapacağız' dedi.

Semt Kocaeli'nin üçte ikisi, ilk ayda satıldı!

Pekdemir İnşaat konutta lüks kavramını yeniden tanımladığı Semt Kocaeli projesinin üçte ikisi ilk ayda satıldı...

Semt Kocaeli'nde 249 bin TL'ye!

İzmit Çayırköy’de Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi manzarası, bol oksijeni ve ferah daireleri ile lüks algısını değiştirecek.

Semt Kocaeli fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de gerçekleştireceği 280 konutluk yeni lüks projesi Semt Kocaeli ile Kocaeli’nin konut standartlarını geliştirmeye devam ediyor.

Semt Kocaeli projesinin lansmanı 25 Nisan'da!

Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli Çayırköy’deki yeni projesi 25 Nisan 2017 günü saat 10.30'da tanıtılacak. 200 konutluk Semt Kocaeli projesi ile bölgede lüks konut akımı başlayacak.

Kocaeli'nin en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

Kocaeli'de mütahhitler buluşmasında bölgenin en büyüks sorunu kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yürütülmesi için planlar yapıldı.

Kocaeli'de lüks konut fiyatları uçtu!

Kocaeli Gebze en çok göç alan gölgelerden biri. Özellikle Darıca’da artan nüfus konut fiyatlarına da etki etmeye başladı. Osmangazi Köprüsü’nün de yapılmasıyla cazibe merkezi haline gelme yoluna giren bölgede özellikle lüks konut fiyatları da oldukça arttı.

Emar Delüx İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Emar Delüx İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sabuha Peksoy imzasıyla kuruldu.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Emar Delüx Residence’da faiz oranı yüzde 0,69'a düştü!

Kocaeli’de akıllı ev sistemi ile ilk olmayı başaran UMF Yapı, hayata geçirdiği Emar Delüx Residence’da satışlar başladı. Erkan Peksoy, 15 Temmuz gecesi milli duruş sergileyen milletimize kolaylık sağlamanın kendileri için şeref olduğunu söyledi.

Kocaeli Darıca’nın yolları yenileniyor!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kocaeli Darıca’da demokrasi nöbetleri aralıksız bir şekilde devam ederken, diğer yandan da Darıca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Emar Delüks projesi detay Haberi

Kocaeli Emar Delüks projesi detay

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor


İstanbul’da özellikle son yıllardaki kalite ve güven anlayışı ile bölgede adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kartepe kent merkezi bölgesinde Emar Delüks olarak adlandırılan projede Kocaeli’deki ilk ‘akıllı ev’ hayata girecek. Toplam 8 blok ve 120 daireden oluşacak Emar Delüks evlerini dünyanın her yerinden akıllı telefon ve tabletinizden vereceğiniz ses komutu ile yönetebileceksiniz. Temelleri 1,5 ay önce atılan evler 2 yıl içerisinde teslim edilecek. Daire fiyatları ise 220­419 bin lira arasında değişiyor.


EMAR DELÜKS EVLERİ

Konu ile ilgili Şelale Kafe’de basın mensuplarına basın açıklaması gerçekleştiren UMF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Peksoy’un asistanı Sedanur...