29 / 04 / 2024

Kocaeli fuar

Kocaeli fuar

Türkiye ekonomisi ve işgücü potansiyeline sağladığı katkıyı artırmayı hedefleyen Kocaeli, uluslararası fuar merkezi olmak için harekete geçti. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı 24 Eylül’de açılacak...

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi ile Sanayi Mahallesi arasına yeni köprü inşa ediyor.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan hazine arazisi açıklaması!

Kocaeli Defterdarlığı, hazine arazilerinin durumları, Mermerciler Fuarı ve Küçük Sanayi işletmeleriyle alakalı açıklamada bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Encümen toplantısı Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın‘ın katılımıyla Encümen Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi, Fuar alanı ve Karamürsel Terminal’indeki işyeri kiralamaları gerçekleştirildi.

Kocaeli 2. Doğu Marmara İDEV Evlilik ve Konut Fuarı başladı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı. 120 firmanın katıldığı konut fuarı 4 gün sürecek.

2. Doğu Marmara Konut Fuarı 3 Mart'ta!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova 3- 6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özbağ iş adamlarına seslenerek, “Fuara gelin satış yapın” dedi.

Kocaeli Seka’daki eski trafo binası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından Seka içirişindeki Kocaeli Bilim Merkezi yanında yer alan Seka Kağıt Fabrikası döneminden kalma trafo binalarının ve Kocaeli Fuarı içerisindeki Altınhan binasının yıkımı için ihale yapılmıştı.

Kocaeli Emlakçılar Derneği kongreye gidiyor!

Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, 26 Aralık’ta kongre yapacaklarını duyurdu.Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER), 26 Aralık’ta fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde olağan kongresini yapacak.

Kocaeli Fuarı alanındaki bina yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi.

Kocaeli fuar Haberi

Kocaeli fuar

Türkiye ekonomisi ve işgücü potansiyeline sağladığı katkıyı artırmayı hedefleyen Kocaeli, uluslararası fuar merkezi olmak için harekete geçti. 


24 Eylül’de açılacak Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK’13) ile Kocaeli, bundan sonraki süreçte ihtisas fuarlarına ev sahipliği yaparak, uluslararası fuar takvimindeki yerini alacak. Santek’13’ün Kocaeli’nin ve kalkınmasında büyük bir rolü olacağını dile getiren Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu “İlk fuarımız karma bir fuar olarak düzenlenecek ve fuarlar daha da zenginleştirilecek” dedi. Santek’13 ile eş zamanlı olarak ‘Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nin de gerçekleşeceğini açıklayan Zeytinoğlu, “Toplam 16 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek olan Santek’13 için şu ana kadar yüzde 80 doluluk oranına ulaşırken, Avusturya’dan Nijerya’ya kadar üzere 10 farklı ülkeden 25 şirket de katılım için başvurdu” dedi.


Hürriyet...