11 / 05 / 2024

Kocaeli Fuarı kiralık dükkan

Kocaeli Fuarı kiralık dükkan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuar alanındaki dükkanları kiralamak için ihaleye çıkıyor. 107 adet dükkanın kiraya verileceği açık teklif ihalesiyle dükkanlar 3 yıl süreyle kiralanabilecek.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Bu günlerde Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor. Yeni evlenenler, Kocaeli'ne tayin olanlar ve en önemlisi öğrencilerden kaynaklanan kiralık ev sıkıntısı had safhada. Fiyatlar arttı ama hala sıkıntı devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Encümen toplantısı Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın‘ın katılımıyla Encümen Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi, Fuar alanı ve Karamürsel Terminal’indeki işyeri kiralamaları gerçekleştirildi.

Kocaeli Fuarı alanındaki bina yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bütçeler ele alınacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi 2015 yılı Kasım ayı toplantısı,bugün saat 15.00’te yapılacak. Fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda gerçekleşecek meclis toplantısında 110 gündem maddesi görüşülecek.

Kocaeli Fuar Alanı'ndaki 107 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Kocaeli Fuarı alanında bulunan 50 adet büfe ve satış yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Fuar Alanı'ndaki 57 dükkanın ihalesi yarın!

Fuar alanı içerisindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı iş yerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı. Toplamda 107 iş yerinden 50’nin kiralama işlemi yapılırken, kalan iş yerlerinin ihalesi ise yarın yapılacak.

Kocaeli Fuarı'ndaki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuar alanındaki dükkanları kiralamak için ihaleye çıkıyor. 107 adet dükkanın kiraya verileceği açık teklif ihalesiyle dükkanlar 3 yıl süreyle kiralanabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık 24 gayrimenkul!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, içlerinde kafe, işyeri ve de büroların yer aldığı 24 gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi, 24 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Yöresel Kültürler Fuarı yarın açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, fuarın, yarın İzmit Fuar Alanı'nda başlayacağını belirterek, etkinlikler çerçevesinde 50 sivil toplum kuruluşunun yerel ürünler ve kültürel zenginliklerini sergileyeceğini kaydetti.

Bakır ailesi oturdukları evlerde çıkan yangınlar sebebiyle kiralık ev bulamıyor!

Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan ve evlerinde bir yılda yaklaşık 30 yangın meydana gelen 7 nüfuslu Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti, ev sahiplerinin endişesi nedeniyle kiralık ev bulmada zorluk çekiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya spor salonu inşa edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’ya inşa edeceği spor salonunun yer teslimi yapıldı. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak spor salonu bin seyirci kapasiteli olacak.

Kocaeli Fuarı kiralık dükkan Haberi

Kocaeli Fuarı kiralık dükkan

Fuar alanındaki dükkanlar, 2086 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre açık teklif usulü ile ilgililere kiralanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye encümeninde yapılacak olan açık teklif ihalesi 29 ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. 107 adet dükkanın kiraya verileceği açık teklif ihalesiyle dükkanlar 3 yıl süreyle kiralanabilecek. İhalede bin 50 TL ve 50 bin TL+KDV’den ihalesi başlayacak dükkanlar yer alıyor. İhaleye katılmak isteyenler 28 Nisan Salı günü saat 12.30’a kadar dosyalarını Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü’ne vermeleri gerektiği...