26 / 06 / 2024

Kocaeli Gölbaşı Devlet Hastanesi son durum

Kocaeli Gölbaşı Devlet Hastanesi son durum

Kaymakam Bilgihan Hastane inşaatını yerinde denetledi. Bilgihan, yapılan çalışmalarla ilgili hastane inşaatı yüklenici firması, hastane yönetimi ve Bedaş yetkililerinden bilgi aldı.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Kocaeli Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kaymakam Bilgihan Hastane inşaatını yerinde denetledi. Bilgihan, yapılan çalışmalarla ilgili hastane inşaatı yüklenici firması, hastane yönetimi ve Bedaş yetkililerinden bilgi aldı.

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı meclis gündeminde!

Gölbaşı 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapım bedeline ve 2019 Şubat ayına kadar taşeron şirketlere ödenen miktar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor!

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacak.

Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Gün geçtikçe nüfusu hızla artan Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalenin kazananı Kemal İnşaat ve Arıtürk İnşaat oldu.

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Gölbaşı'nda 74 parsel sorunu çözüme kavuştu!

Gölbaşında 74 parsel sorunu çözüme kavuştu.Vilayetler evinden başlayarak Haymana Yolu Askeri dinlenme tesislerine kadar uzanan bölgede yer alan 74 parsel çalışmalarında da sona gelindi.

Gölbaşı'nda 3.7 büyüklüğünde deprem!

AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi depremin saat 01.24’te meydana geldiğini açıkladı. Yerin 4.38 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi Çankara Köyü olarak belirlendi.

Yeni park Gölbaşı'na renk katacak!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metre kare arsaya yapılan parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.

Gölbaşı'na 20 bin metrekarelik park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Proje 20 bin metrekarelik alanda uygulanıyor.

Gülbağ Avrocity projesi nerede?

Avrocity Gülbağ Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1 milyon 367 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede otel, rezidans,daire, villa ve AVM bulunuyor. "Gülbağ Avrocity projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden geçici ustalık belgesi!

Gölbaşı Belediyesi yeni bir düzenleme ile vatandaşa bir kolaylık daha sunuyor. Belediye şantiye şefleri ve yetki belgeli ustalar hakkında yönetmelik hükümlerine istinaden geçici ustalık belgesi verecek...

Kocaeli Gölbaşı Devlet Hastanesi son durum Haberi

Kocaeli Gölbaşı Devlet Hastanesi son durum

Kocaeli Gölbaşı İlçe Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan , yapımı hızla süren 250 yataklı devlet
hastanesini inceledi.

Gölbaşı Son Sez Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, devlet hastanesi inşaatının hizmete açılmasıyla ilgili olarak yapılan çalışmalarla ilgili hastane inşaatı yüklenici firması, hastane yönetimi ve Bedaş yetkililerinden bilgi...