05 / 05 / 2024

Kocaeli Gölcük belediyesi

Kocaeli Gölcük belediyesi

Kocaeli Saraylı Toprakları, Kervansaray Mevkii, Selimiye Yolu üzeri, İhsaniye karşısında yer alan 70 dönümlük bir arsada, arsa sahipleri ile belediye arasında sıkıntı yaşanıyor.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gölcük Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Gölcük Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Gölcük belediyesi Haberi

Kocaeli Gölcük belediyesi

Kocaeli Gölcük Saraylı Toprakları, Kervansaray Mevkii, Selimiye Yolu üzeri, İhsaniye karşısında yer alan 70 dönümlük bir arsada, arsa sahipleri ile belediye arasında sıkıntı yaşanıyor. Arsa sahipleri belediye’nin arsalarını ucuza istimlak etmek istediğini iddia ederek, belediye’ye sert tepki gösteriyor.


70 dönümlük arsanın 50 dönümünü belediye’nin daha önce istimlak ettiğini ifade eden arsa sahipleri, 20 dönümlük arsa konusunda ise belediye ile mahkemelik olduklarını belirtti. Arsalarının oldukça ucuz fiyata istimlak edilmeye çalışıldığını belirten arsa sahipleri Denizevler Mahallesi’nde istimlak edilen arsaların fiyatlarıyla, kendi arsalarına biçilen fiyat arasında büyük bir fark olduğu iddialarını dile getirdiler.


Denizevler’e 500 lira, bize 180 lira değer biçiyorlar


70 dönüm arsa üzerinden 50 dönüm anlaştıklarını ifade eden arsa sahipleri, kalan 20 dönümü mahkemeye taşıdıklarını belirtti. Arsa sahipleri, “Bizler yaşadığımız haksız duruma karşı...