08 / 05 / 2024

kocaeli Goodyear sapağı ne zaman bitecek

kocaeli Goodyear sapağı ne zaman bitecek

Kocaeli'de yapılacak olan Goodyear Kavşağı için çalışmalara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çalışma yapılacak alandaki ağaçların sökümü tamamlandı. Sökülen 2 bin ağaç yerlerinden sökülerek uygun bir yere nakledildi

Kocaeli Kuzey Yan Yol hizmete açılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Kocaeli Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde yol çalışmaları bitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Kocaeli'de Salim Dervişoğlu yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yol bakım çalışması yapıyor. Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuluyor.

Kocaeli'deki köprülü kavşağın inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear fabrikası önünde yapılan köprülü kavşakta çalışmalar devam ediyor. Köprülü kavşak 64 milyon liraya mal olacak..

Kocaeli köprülü kavşak çalışması Mayıs'ta tamamlanacak!

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear Fabrikası önüne yapılacak olan köprülü kavşakta çalışmalar hızla devam ediyor. Kocaeli köprülü kavşak çalışmasının Mayıs 'ta bitirilmesi planlanıyor.

Kocaeli'nde 64 milyonluk kavşağın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar tarafından Goodyear kavşağında yapılan 64 milyon liraya mal olacak olan Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağının temel atma töreni gerçekleştirildi. 3 Ocak'ta başlayan kavşak projesi 15 Mayıs'ta bitirilecek.

Fikri Işık Goodyear Kavşağı temel atma törenine katıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Goodyear Kavşağı temel atma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Goodyear Kavşağı'nın temeli 18 Ocak'ta atılacak!

Yeni yılın ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Goodyear Sapağına Kavanlar İnşaat tarafından yapılan köprülü kavşağın temelinin 18 Ocak’ta atılacağını belirterek, herkesi açılışa davet etti.

Goodyear kavşağında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı rahatlatacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat arasında yapılan protokol ile D-100 karayolunun Goodyear Kavşağı bölümünde köprülü kavşak yapılacak.

Kocaeli Goodyear sapağında inşaat başlıyor!

Kocaeli'de yapılacak olan Goodyear Kavşağı için çalışmalara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çalışma yapılacak alandaki ağaçların sökümü tamamlandı. Sökülen 2 bin ağaç yerlerinden sökülerek uygun bir yere nakledildi

kocaeli Goodyear sapağı ne zaman bitecek Haberi

kocaeli Goodyear sapağı ne zaman bitecek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu(UKOME) tarafından alınan karar gereği 22 Aralık Pazartesi gününden itibaren D-100 Karayolu’nda “Goodyear Köprülü Kavşağı” inşaat işi yapılacağından, çalışmalar için D-100 Karayolu İstanbul istikametinin(Bestekar Amir Ateş Sok.-Kentsa ışıklar arası) araç trafiğine kapatılmasına, D-100 Karayolu Ankara istikametinin çift yönlü çalıştırılmasına, Çuhane Caddesi’nden D-100 Karayolu’na çıkışların kapatılmasına, Ankara Caddesi’nin Ankara yönü olacak şekilde tek yöne çevrilmesine karar verildi.



Kocaeli Büyükşehir...