07 / 07 / 2024

Kocaeli hava durumları

Kocaeli hava durumları

KOCAELİ’de önceki gece yarısı başlayan şiddetli yağış, kent merkezinde su baskınlarına yol açtı. Kartepe’de Acısu Deresi’nin taşması nedeni ile İzmit-Sapanca yolu zaman zaman ulaşıma kapandı.

Türk Hava Kurumu'ndan 44 adet satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Türk Hava Kurumu, İzmit'teki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kocaeli İzmit'te yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli Defterdarlığı'ndan hazine arazisi açıklaması!

Kocaeli Defterdarlığı, hazine arazilerinin durumları, Mermerciler Fuarı ve Küçük Sanayi işletmeleriyle alakalı açıklamada bulundu.

Kalekim yüzde 50 tasarruf sağlayacak!

Her türlü hava durumları iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor.

Kocaeli Arena'nın kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı

Kocaeli Arena stadının yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli'de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı.

Kocaeli Arena'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı.

Kocaeli'de su kesintisi ertelendi!

Kocaeli genelinde bugünden başlanarak dönüşümlü olarak yapılması planlanan su kesintisi, olumsuz hava koşulları nedeniyle haftaya ertelendi. Planlanan kesintinin önümüzdeki hafta 4-5-6 Kasım tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

Kocaeli Gölcük'te Açık Hava Müzesi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 45 bin metrekarelik alanda 2 bin 600 metrekare baskı asfalt, Açık Hava Müzesi, 6 adet kamelya, 1 adet ahşap kaplama çelik köprü, bitkisel peyzaj, sulama sistemi ve aydınlatma yapılacak.

Akçat Soğuk Hava Deposu’nun kiralama ihalesi gerçekleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümen toplantısında mülkiyeti Büyükşehir’e ait Karamürsel Akçat Mahallesi’nde bulunan Soğuk Hava Tesisi ihaleyle kiraya verildi.

Akçat Soğuk Hava Deposu bir yıl süreyle 7 bin 930 TL'den kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümen toplantısında mülkiyeti Büyükşehir’e ait Karamürsel Akçat Mahallesi’nde bulunan Soğuk Hava Tesisi ihaleyle kiraya verildi.

Kocaeli'de vatandaşlar, oy kullandıktan sonra plajlara akın etti!

Hava sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü Kocaeli'de seçmenler, oy kullandıktan sonra plajları doldurdu.AA muhabirinin Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, kentte sıcaklık 31 derece, nem oranı yüzde 140 olarak ölçüldü.

Kocaeli hava durumları Haberi

Kocaeli hava durumları

Gün içinde de devam etmesinin beklendiği belirtilen sağanak yağışlar, İzmit’in düz alanları ile Kartepe ilçesinde su baskınlarına neden oldu. Kartepe’de Acısu Deresi taşınca İzmit-Sapanca yolunun bazı bölümleri suyla kaplandı. Büyükşehir yasasından önce belde olan Kartepe’nin Acısu semtinde bazı mahalleler de tamamen su altında kaldı. Bazı vatandaşlar evlerinin önünde yarım metreyi bulan su nedeniyle uzun süre dışarıya çıkamadı. Birçok çocuk okula gidemedi. Kartepe Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu bölgede su tahliye çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada derelerin taşıdığı ağaç dalları İzmit Körfezi’ne geldi. Körfezin marina ve vapur iskelesinin bulunduğu alan, taşınan ağaç dalları ve bitkilerle kaplandı.  


Kartepe ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle debisi yükselen Bostanlarburnu Deresi'nin taşması sonucu Eşme Mahallesi'nde bir ev yıkıldı, çok sayıda evi ise su bastı.

   ...